Navigointivalikko
Tiedotteet 2018

Maaseuturahaston yritysrahoitukseen kuukauden valintajaksot (Pohjois-Karjala)

Pohjois-Karjalan ELY-keskus tiivistää tahtia. Vaikka hakemuksia voi jättää jatkuvasti, ELY-keskus käsittelee yritystukihakemukset valintajaksoittain. Ensi vuonna maaseuturahaston yritysrahoituksen valintajaksot ovat kalenterikuukauden mittaisia.

- Lyhyemmät valintajaksot mahdollistavat nopeamman käsittelyn ja näin yrittäjät saavat rahoituspäätöksen nopeammin, maaseutu ja energia –yksikön päällikkö Pekka Tahvanainen perustelee. Aiemmin valintajaksot olivat kahden kuukauden mittaisia.

Uusi valintajaksomenettely otetaan käyttöön heti vuoden 2019 alussa.

Pohjois-Karjalan ELY-keskus myöntää maaseuturahaston rahoitusta myös kehittämishankkeisiin. Tällä hetkellä käynnissä oleva valintajakso kestää helmikuun loppuun. Toinen valintajakso on 1.3.-31.5.2019 ja kolmas 1.6.-31.10.2019. Kehittämishankkeiden osalta valintajaksot ovat ennallaan.

Pohjois-Karjalan ELY-keskuksesta toivotaan, että rahoituksen hakijat ovat yhteydessä ELY-keskuksen asiantuntijoihin ennen varsinaisen rahoitushakemuksen jättämistä Hyrrä-järjestelmään.  Asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta: https://maakaista.fi/ely-keskus/tietoa

Lisätietoja

Pohjois-Karjalan ELY-keskus, maaseutu ja energia –yksikön päällikkö Pekka Tahvanainen, puh. 0295 026 107, pekka.tahvanainen(a)ely-keskus.fi

 


Alueellista tietoa