Navigointivalikko
Tiedotteet 2017

Yhteistyökumppani Venäjältä kulttuurin ja taiteen hankkeisiin! (Pohjois-Karjala)

Haluaisitko tehdä kulttuurimatkailuhanketta venäläisten kanssa? Vai osallistua kansanmusiikkifestivaaleille Karjalassa? Löytyykö Venäjältä kiehtovia museokokoelmia? Kehitä oma ideasi 28.2.2018 mennessä ja tule mukaan suomalais-venäläiseen kulttuuriyhteistyöhön.

Yhteistyökumppanihaku on avoin kaikille
Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin avulla löydät sopivan yhteistyökumppanin taiteen ja kulttuurin hankkeisiin Venäjältä. Kumppania voivat etsiä foorumin kautta niin erilaiset organisaatiot, yhteisöt kuin yksittäiset toimijatkin. Mukana on sekä ammattilais- että harrastajatoimijoita. Yhteistyökumppanin etsintä on maksutonta.

Yhteistyökumppanin etsimisen Venäjältä käynnistät täyttämällä 28.2.2018 mennessä hanke-ehdotuslomakkeen. Lomake ja tarkemmat ohjeet: http://www.kultforum.org/fi/tervetuloa-suomalais-venalaisen-kulttuurifoorumin-hanketietokantaan.

Venäläiset yhteistyökumppaniehdokkaat selviävät touko-kesäkuun aikana ja saat itse päättää kenen kanssa aloitat neuvottelut. Voit tuoda kulttuurifoorumin piiriin myös jo olemassa olevan yhteistyön ja neuvotella sen jatkosta foorumissa. Täytät vain hanke-ehdotuslomakkeen.

Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi - kohtaamis- ja verkostoitumispaikka
Sinulla on mahdollisuus osallistua 28.9.–29.9.2018 Savonlinnassa järjestettävään kulttuurifoorumitapahtumaan ja neuvotella siellä venäläisen yhteistyökumppanisi kanssa tulkin avustuksella. Samalla pääset osallistumaan foorumin mielenkiintoisiin seminaareihin ja tapaamisiin, voit verkostoitua laajemmin muiden toimijoiden kanssa sekä saada hanke- ja rahoitusneuvontaa. 

Foorumitoiminta käynnistyi vuonna 2000 ja kuluneiden vuosien aikana foorumin kautta on löydetty kumppanit yli 1300 yhteistyöideaan.

Suomi-Venäjä-Seura on kulttuurifoorumin pääjärjestäjä yhteistyössä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Venäjän kulttuuriministeriön kanssa.

Lähde mukaan antoisaan yhteistyöhön ja ylläpidä kulttuuridialogia! Tee hanke-ehdotus 28.2.2018 mennessä!

Lisätiedot: www.kultforum.org, Suomi-Venäjä-Seura 
Olga Kauppinen 
Projektipäällikkö
olga.kauppinen@venajaseura.com
puh. +358 45 7732 4445


Alueellista tietoa