Navigointivalikko
Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Strömman kiinteälle sillalle varasiltayhteys helpottamaan painorajoituksen aiheuttamia ongelmia 27.11. (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Strömman kiinteälle sillalle maantiellä 183 jouduttiin asettamaan painorajoitus ja ohjaamaan liikenne yhdelle kaistalle sillan huonokuntoisuuden vuoksi. Sillan kansi uusitaan kevään ja kesän 2015 aikana, mutta painorajoitus on aiheuttanut merkittävää haittaa elinkeinoelämän kuljetuksille. Tilannetta helpottamaan on rakennettu sillan eteläpuolelle väliaikainen varasiltayhteys, jolla ei ole painorajoitusta. Varasiltayhteys avataan liikenteelle 27.11.2014.

Varasiltayhteys on rakennettu Strömman kiinteän sillan eteläpuolelle. Varatie on yksikaistainen ja liikenteenohjaus hoidetaan liikennevaloilla. Varasillan leveys on 4,5 metriä ja se on päällystetty. Varatiellä on 30 km/h nopeusrajoitus, eikä sillalla ole painorajoitusta eli sillan voivat ylittää mm. 75 tonnin ajoneuvoyhdistelmät. Varasiltayhteyden päihin asennetaan väliaikainen tievalaistus parantamaan varasiltayhteyden havaittavuutta.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, siltainsinööri Jari Nikki, p. 0400 821 596


Alueellista tietoa