Navigointivalikko
Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus keskittää asiakaspalvelunsa Oulussa (Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus)

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus keskittää asiakaspalvelunsa Oulussa vuoden 2015 alusta yhteen osoitteeseen (Veteraanikatu 1, Oulu). ELY-keskus ottaa käyttöönsä Senaatti-kiinteistöjen remontoimat toimitilat ja uuden toimitilakonseptin myötä kehittää myös asiakasvastaanottoa uusituissa tiloissa.

ELY-keskus on toiminut perustamisestaan lähtien Oulussa Intiön alueella kolmessa osoitteessa:  elinkeinotalossa osoitteessa Viestikatu 1, liikennetalossa osoitteessa Veteraanikatu 5 ja ympäristötalossa osoitteessa Veteraanikatu 1.  Vuoden 2015 alusta lähtien kaikki ELY-keskuksen asiakaspalvelu keskitetään osoitteeseen Veteraanikatu 1, Oulu. Elinkeinotalo jää ELY-keskuksen käytöstä pois kokonaan ja nykyinen liikennetalo palvelee jatkossa ainoastaan työskentelypisteenä, jossa ei ole asiakasvastaanottoa.

Asiakaspalvelun keskittäminen helpottaa asiointia ELY-keskuksen tiloissa. Uusituissa asiakasvastaanottotiloissa on jatkossa tarjolla myös verkkoasiointimahdollisuus. Muutos ei vaikuta muutoin elinkeino-, liikenne- tai ympäristöpalveluihin. Asiakaspalvelu elinkeinotalosta (osoitteesta Viestikatu 1) siirtyy uuteen osoitteeseen (Veteraanikatu 1) 1. joulukuuta 2014 alkaen ja liikennetalon  asiakaspalvelu muuttaa 19. joulukuuta.

ELY-keskus palvelee asiakkaita normaalisti myös muuton aikana. Joulukuun aikana on kuitenkin tärkeää sopia mahdolliset tapaamiset etukäteen. ELY-keskuksen postiosoite (PL 86, 90101 Oulu) säilyy edelleen samana, samoin kirjaamopalveluiden käyntiosoite (Veteraanikatu 1, 90130 Oulu).

Oulun toimintojen keskittäminen ei vaikuta asiakaspalveluun ELY-keskuksen Ylivieskan toimipisteessä. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen henkilöstöä työskentelee lisäksi  etätyöskentelypaikkakunnilla mm. Rovaniemellä ja Kajaanissa .

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Tuula Pörhö, puh. 0295 038 233, s-posti: tuula.porho(at)ely-keskus.fi


Alueellista tietoa