Navigointivalikko
Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Tiedotearkistossa on vanhasta ely-keskus.fi-järjestelmästä siirretyt kaikkien virastojen tiedotteet (1.1.2010-16.4.2013). Näissä arkistotiedotteissa aluevalinta ja tiedotteissa olevat liitetiedostolinkit eivät toimi.

TIEDOTEARKISTO
null Varsinais-Suomen ELY-keskus muuttaa Virastotaloon

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY-keskus) kaikki palvelut Turussa muuttavat saman katon alle Virastotaloon Aurajoen rannalle (Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku).

Perjantaista 8.3.2013 alkaen käynnistyy muutto, joka toteutetaan porrastetusti maalis- ja huhtikuun aikana. Ensimmäisinä Virastotaloon muuttavat kirjaamopalvelut, palkkaturva ja liikennevastuualue. Kukin muuttava yksikkö palvelee asiakkaitaan rajoitetusti muuttoa edeltävänä ja sen jälkeisenä päivänä (pe-ma). Kaikki muutot keskitetään viikonloppuihin.

Tarkat muuttoaikataulut ja tiedot palveluiden siirtymisestä Virastotalolle löytyvät suoraan osoitteella www.ely-keskus.fi/varsinais-suomi/virastotaloon tai ELY-keskuksen ulkoisen verkkopalvelun pääsivulta bannerin takaa.

ELY-keskus on toiminut yli kolme vuotta Turussa useassa eri osoitteessa. Muutto saman katon alle helpottaa ja nopeuttaa toimintaa niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin osalta.

Vappuun mennessä koko ELY-keskus toimii Aurajoen rannalla! Puhelinnumerot ja postilokero-osoitteet säilyvät ennallaan.

MUUTTOAIKATAULU:
Viikolla 10 (8.-11.3.) muuttavat kirjaamo ja palkkaturva Ratapihankadulta ja liikennevastuualue kokonaisuudessaan Yliopistonkadulta.

Viikolla 14 (5.-8.4.) muuttaa maaseutupalvelut-yksikkö Ratapihankadulta.

Viikolla 15 (12.-15.4.) muuttavat hallinto- ja sivistyspalvelut sekä viestintä Ratapihankadulta ja Läntiseltä Pitkältäkadulta.

Viikolla 16 (19.-22.4.) muuttaa kehittämispalvelut-yksikkö (elinkeino- ja työllisyyspalvelut) Ratapihankadulta

Viikolla 17 (26.-29.4.) muuttaa kokonaisuudessaan ympäristövastuualue DataCitystä.

Joitakin muutoksia voi tulla muuttoaikatauluihin, ajankohtainen tilanne kannattaa tarkistaa ELY-keskuksen infosivulta:
www.ely-keskus.fi/varsinais-suomi/virastotaloon.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Terhi Suominen, 050 396 0894, terhi.suominen@ely-keskus.fi


Alueellista tietoa