Navigointivalikko
RekryKainuuLive -hanke

RekryKainuuLive -hanke

RekryKainuuLive -hankkessa parannetaan työttömien työnhakijoiden työnhakumahdollisuuksia, sekä lisätään yritysten ja työnantajien tietoutta palveluista, jotka helpottavat työsuhteen syntymistä. Tavoitteena on yritysten ja työnantajien rekrytointiosaamisen kehittäminen modernein keinoin. Hanke tuo työnhakijoille ajankohtaista tietoa Kainuussa tarjottavista työpaikoista.

Hankkeen tuloksena kainuulaisten yritysten rekrytointiosaaminen lisääntyy ja työnhakijoiden työnhakumahdollisuudet paranevat. Työnantajat ja työnhakijat kohtaavat hankkeen kautta, jolloin työpaikat täyttyvät nopeammin. Myös koulutuksille saadaan näkyvyyttä ja hakijoita, ja nuoret saadaan kiinnostumaan aloista, joille tarvitaan tekijöitä Kainuussa.

Kaksivuotinen hanke toimii osana TE-live -konseptia. Hankkeessa luodaan pysyvä palvelumalli Kainuuseen, ja hankkeen päätyttyä toiminta jatkuu osana Kainuun TE-toimiston palvelutarjontaa. Hanke kytkeytyy tiiviivsti Kainuun mainetyöhön, minkä on huomattu olevan tärkeä osa työllisyydenhoitoa.

Hanke alkoi 1.3.2020 ja päättyi 31.3.2022.

 

Euroopan sosiaalirahaston lipputunnus                      Vipuvoimaa EU:lta logo          

 

 

Päivitetty: 24.08.2022