Navigointivalikko
Projektit ja hankkeet - Satakunta

Projektit ja hankkeet - Satakunta

Rekrytoiva Satakunta -pilottihanke

Tehostetun työnvälityksen pilottihanke Rekrytoiva Satakunta toteutettiin Satakunnan ELY-keskuksen ja TE-toimiston sekä kahden yksityisen rekrytointipalveluja tuottavan yrityksen Työelämän Infopiste Oy:n ja Eezy Oyj:n (ent. VMP Group) yhteistyönä. Hankkeella haluttiin kokeilla tehostettua työnvälitystä ja sitä miten yksityiset palveluntuottajat tuovat lisäarvoa TE-toimiston työnhakijoiden työllistymiseen jo olemassa olevien TE-palveluiden rinnalla. Lisäarvoa haettiin erityisesti työnhakijoiden henkilökohtaisesta kontaktoinnista ja työnhaun sparraamisesta.

Hanke koostui työnvälityspalvelusta, rekrytointikoulutusten markkinoinnista ja kokoamisesta sekä alueen työ- ja uramahdollisuuksien tunnettuuden nostamisesta. Hanke toteutettiin ajalla 1.9.2019 - 31.3.2022.

Robocoast Rekry -pilottihanke

Satakunnan ELY-keskuksen Robocoast Rekry -pilottihankkeessa tarjottiin yrityksille tehostettua työnvälitystä yksityisen henkilöstöpalveluyrityksen ja julkisten TE-palveluiden avulla. Työnhakijoille tarjottiin monipuolisia uramahdollisuuksia kasvavissa yrityksissä.

Pilotti rahoitettiin osana työ- ja elinkeinoministeriön työnvälityksen kärkihankkeita ajalla 1.4.2018 - 30.11.2020. Lisätietoja pilotista antaa koulutusasiantuntija Olli Sipilä, p. 0295 022 051.

Ohjelmakausi 2014-2020

Lisätietoa ohjelmakauden 2014-2020 rakennerahastojen EU-rahoituksesta saat Rakennerahastot.fi –verkkopalvelusta.

INKA Satakunta-projekti

INKA Satakunta -ESR-projekti kehitti ja pilotoi uusia palvelumalleja erityisesti henkilöasiakkaille. Projektissa kehitettiin palveluiden vaikuttavuutta ja edistettiin osatyökykyisten työllistymistä Satakunnassa. Toiminta keskittyi rekrytointi- ja osaamispalveluiden kokonaisuuksiin sekä työllisyys- ja sote-palvelujen yhdyspintoihin. Projektia toteutettiin ajalla 1.8.2018 – 28.2.2022. Projektin toiminta on päättynyt.

Tarkemmat tiedot projektin tilaisuuksista ja piloteista löytyy alla olevasta loppuraportista.

SataPolku-hanke

Satakunnan ELY-keskuksen toteuttama ESR-hanke SataPolku on päättynyt eikä hankkeen verkkosivuja enää päivitetä. Hankkeen tavoitteena oli parantaa viranomaisten ja välityömarkkinoiden vaikuttavuutta ja täten edistää rakennetyöttömyyden purkua Satakunnassa.

Oikopolut


Päivitetty: 02.05.2023