Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

Palvelutyytyväisyyskysely: ELY-keskusten asiakastyön laatu erinomaista

- ELY-keskukset tekevät loistavaa työtä, parempaa tulosta kuin koskaan, iloitsee Uudenmaan ELY-keskuksen ylijohtaja Petri Knaapinen. 

 Vuosittaiseen palvelutyytyväisyyskyselyyn kuuluvat kaikki 15 ELY-keskusta (elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskus). Palautteen mukaan kokonaistyytyväisyys on jatkanut paranemistaan ja tehdyt pitkän aikavälin panostukset asiakaspalveluun sekä henkilöstön vahva ammattitaito näkyivät positiivisena kehityksenä. 

 Uudenmaan ELY-keskuksen rahoitus-, maksatus-, lupa- ja valvontapalveluissa tulokset ovat kokonaisuudessaan nousseet. Asiakastyytyväisyys näkyi mm. palveluiden asiantuntemuksessa, ystävällisyydessä ja neuvonnassa. 

- Tulokset osoittavat, että virastossa tehdään hyvää työtä joka sektorilla, tehdään oikeita asioita sekä keskitytään hyvään palveluun. Ollaan saatu luotua yhdessä tekemisen kulttuuri, jossa tulosta tehdään yhdessä asiakkaiden kanssa. 

 Myös Uudenmaan TE-palvelut on saanut asiakastyytyväisyyskyselyssä erinomaiset tulokset. Viisiportaisella (5) asteikolla yritysasiakkaat antoivat TE-palveluista tulokseksi neljä (4) ja henkilöasiakkaat 3,8. 

 

» ELY-keskusten valtakunnallinen tiedote


Alueellista tietoa