Uutiset 2022

Alueellista tietoa

Uutiset 2022

West Coast Food Export kokoaa elintarvikealan osaajat Säkylään 7.6.

West Coast Food Export sparraa ja neuvoo suomalaisia elintarvikeyrityksiä viennin käynnistämisessä ja kehittämisessä. Mukana ovat Varsinais-Suomen, Satakunnan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan ELY-keskukset, Business Finland, Finnvera ja Viexpo. Tarkoituksena on saada suomalaisia elintarvikeyrityksiä kasvamaan kansainvälisillä markkinoilla. Sparrausohjelma jakaa tietoa rahoitus- ja markkinamahdollisuuksista, auttaa löytämään alan asiantuntijoita eri puolilta maailmaa ja luo verkostoja elintarviketoimijoiden kesken.

Seuraava live-tapaaminen järjestetään Apetit-tehtaiden yhteydessä sijaitsevassa Ravintola Myllynkivessä Säkylässä 7.6. klo 9.30-15.00. Aiheena on Pienten elintarvikeyritysten mahdollisuudet vientiin. Ohjelma on rakennettu yhdessä Pyhäjärvi-Instituutin kanssa. Tilaisuus on osallistujille maksuton.
 

Tapahtuma on suunnattu erityisesti suomalaisille yrityksille, joilla on kiinnostusta ja potentiaalia aloittaa elintarvikevienti tai kehittää nykyistä elintarvikevientiään. Tule mukaan kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja aiheesta ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa yrityksenne vaihtoehdoista!

Katso päivän tarkempi ohjelma tapahtumakalenteristamme!

Sparrausapua elintarvikevientiin voivat pyytää kaikki suomalaiset yritykset myös tilaisuuden ulkopuolella ottamalla yhteyttä West Coast Food Exportin asiantuntijoihin. Lue lisää West Coast Food Exportin uusilta verkkosivuilta!