Uutiset 2021

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Lapin alueellisen maaseudun kehittämissuunnitelman kommentointi (Lappi)

Lapin alueellinen maaseudun kehittämissuunnitelma 2023-2027 on nyt kommentoitavana. Anna kommenttisi viimeistään 18.6.2021.

Suunnitelma linjaa maaseuturahastovaroin tehtävää kehittämistoimintaa uudella ohjelmakaudella. Lapin ELY-keskus rahoittaa tulevallakin kaudella sekä maaseudun kehittämis- että yrityshankkeita. Suunnitelman tulisi vastata sellaisiin maaseudun tulevaisuuden haasteisiin, kuten digitalisaatio, ilmastonmuutos sekä kasvava tarve osaamiseen ja innovaatioihin. Haluamme edelleen tukea kestävän kehityksen mukaista yrittäjyyttä ja maaseudun elinvoimaisuutta sekä parantaa maaseudun asukkaiden elämää ja lisätä yhteisöllisyyttä.

Käytämme kommentointiin helppokäyttöistä Viima-alustaa. Käy antamassa mielipiteesi joko yhteen tai useampaan kehittämisosioon lisäämällä oman kommenttisi alustalle. Valittavanasi on kommentit yritysosioon 2.1 Parempaa yhteistyötä - kestävämpää yritystoimintaa, maaseutuosioon 2.2. Hyvä elämä Lapin maaseudulla - maaseudun pito- ja vetovoiman vahvistaminen tai kolmanteen ja vapaaehtoiseen osioon 3. Uusia ideoita. Voit kirjoittaa viimeiseen osioon kommentteja asioista, joita suunnitelmasta ei löydy ja joita siellä mielestäsi pitäisi olla tai muuta vapaata kommentointia. Joka osion kohdalta löydät liitteenä saman Lapin alueellisen maaseudun suunnitelman luonnoksen.

Halutessasi voit lähettää kommentit myös sähköpostitse osoitteeseen maaseutupalvelut.lappi@ely-keskus.fi.  

Pääset kommentoimaan suunnitelmaa Viima-alustalla ». Kun klikkaat itsesi Viima-alustalle ensimmäisen kerran, seuraa tutoriaalin ohjeita. Kiitos jo etukäteen kommenteistanne!