Navigointivalikko
Uutiset 2018

Suomi.fin yrityksille suunnattu osio korvaa Yrityssuomi.fi-sivuston

Suomi.fi-verkkopalvelun yritysosio on julkaistu. Nyt kaikki yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan liittyvät tiedot ja neuvot löytyvät yhdestä paikasta – Suomi.fistä. Suomi.fi:n yritysosio korvaa aiemmin käytössä olleen Yritys-Suomi-sivuston. Yritys-Suomen puhelinpalvelu alkaville ja toimiville yrittäjille (p. 0295 020 500) jatkuu entisellään.

Suomi.fin yritysosio tulee entiseen tapaan sisältämään tietoa yritystoiminnan eri vaiheista. Se auttaa käyttäjää niin yrityksen perustamiseen kuin kasvuun ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Tietosisällön yhteyteen nostetaan aiheeseen tarjolla olevia palveluja, jolloin ne muodostavat yhden selkeän kokonaisuuden. 

Oma Yritys-Suomen verkkotyötila ja sähköiset työkalut tulevat käytettäviksi uudessakin verkkopalvelussa. Niiden osalta suunnittelu ja toteutus ovat vielä kesken.

Yritys-Suomen Twitter- ja Facebook-kanavat vaihtavat uudistuksen yhteydessä nimekseen "Suomi.fi yritykselle" ja niiden visuaalinen ilme uudistuu Suomi.fi-brändin mukaiseksi.

Lue lisää:


Alueellista tietoa