Navigointivalikko
Uutiset 2017

Uutiset 2017

Uutiset 2017

Uutinen ELY-keskuksen toiminnan loppumisesta ei pidä paikkaansa - vielä! (Pirkanmaa)

Kirjailija Mark Twain totesi aikoinaan: "Uutiset kuolemastani ovat liioiteltuja." Samaa voisi nyt sanoa ELY-keskuksen osalta. Maakuntauudistuksesta uutisoitaessa on mainittu, että Aluehallintovirastojen, ELY-keskusten ja maakuntaliittojen toiminta lakkautetaan. Totta, mutta ei vielä. Maakuntauudistus astuu voimaan vasta vuonna 2019. Siihen asti edellä mainitut virastot toimivat ja tarjoavat palvelujaan kuten ennenkin.

ELY-keskuksen yritysasiakkaille on tarjolla edelleenkin neuvontaa mm. kasvun ja kansainvälistymisen kynnyksellä, rahoituspalveluja, kehittämispalveluja niin yritystoiminnan eri aluille kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Nyt taloustilanteen virkistyessä yritystoiminnan kehittämiseen löytyy monia apuja ja rahoitusta. Kaksi vuotta on aikaa vielä niitä hyödyntää. Kaikki palvelut ovat tarkoitettu käytettäviksi!

Liikennepuolella teitä kunnostetaan ja huolletaan, siltoja ja patoja korjataan ja uusien liikennöintimuotojen käyttöönottoa suunnitellaan. Kaikki tämä tietysti annettujen resurssien puitteissa.

Ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueella puolestaan huolehditaan terveellisen ja viihtyisän ympäristön turvaamisesta tuleville sukupolville ja jo aiheutuneiden vahinkojen siivoamisesta mm. pilaantuneita maita puhdistamalla.

Kaikki siis toimii kuten ennenkin. Liikenteen sekä ympäristöasioiden palvelukeskuksemme vastaavat kysymyksiinne. Verkkosivuiltamme löytyy ensikäden tietoa palvelutarjonnastamme ja asiantuntijamme ovat palveluksessanne. Olkaa yhteyksissä sillä ELY-keskus is still going strong!

Sirkka Kulomäki
viestintäpäällikkö
Pirkanmaan ELY-keskus


Alueellista tietoa