Navigointivalikko
Uutiset 2017

Uutiset 2017

Uutiset 2017

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen maakuntavierailulla Kotkassa 30.1.2017 (Kaakkois-Suomi)

Ministeri Kai Mykkäsen johtamassa yrittäjälounastilaisuudesta Kotkan Klubilla oli mukana kahdeksan paikallista pk-yrittäjää. Tilaisuuden järjestäjänä toimi Kaakkois-Suomen ELY-keskus ja isännöinnistä vastasi Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori Ilpo Kinttula.

Ministeri kiertää maakuntia tarkoituksena päästä kasvotusten keskustelemaan kasvua ja kansainvälistymistä suunnittelevien yrittäjien kanssa niistä pullonkauloista ja solmukohdista, mitä heidän kohdallaan kansainvälistymiseen liittyy. Kotkan tilaisuudessakin tulivat esiin yleisimmät pk-yritysten kansainvälistymisen hidasteet eli rahoitus sekä myynti ja markkinointi, joihin Team Finland -palveluiden kautta on saatavissa yhä paremmin julkista apua. http://team.finland.fi/palvelut

Ennen lounasta ministeri kävi yritysvierailulla Pyroll Oy:ssä ja lounaan jälkeen hän tapasi paikallisia kokoomusaktiiveja sekä Cursorin edustajia.

Kutsutut yritykset olivat: Aprotech Oy, Arctic Nutrition Oy, Kotkan Konepaja Oy, Ontec Oy, Palko Interactive Oy, Sevenon Oy ja Vimpa Island sekä Elokuva/AV-ekosysteemiprojekti.

Ministerin kabinetista mukana oli lisäksi ministerin avustaja Tuomas Stöckel ja ELY-keskuksen puolelta mukana Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattorit Ilpo Kinttula (Kymenlaakso) ja Juha Linden (Etelä-Karjala).


Ministeri Kai Mykkänen, ministerin avustaja Tuomas Stöckel ja tuottaja Sami
Ristiniemi kehittämisyhtiö Cursorista.


- Teksti ja kuvat: Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori Juha Linden
 


Alueellista tietoa