Navigointivalikko
Uutiset 2017

Uutiset 2017

Uutiset 2017

ELY-keskukset etsivät konsultteja yritysten kehittämiseen

Hämeen ELY-keskus vastaa valtakunnallisesta yritysten kehittämispalvelujen kilpailutuksesta, joka on käynnissä 22.9.2017 saakka.

Yritysten kehittämispalvelut ovat olleet pk-yritysten hyödynnettävissä vuodesta 2014 alkaen. Analyysi- ja konsultointipalvelut tarjoavat yrityksille kohtuuhintaista asiantuntija-apua liiketoiminnan kehittämiseen. Palvelujen tuottajat on valittu kilpailutuksen kautta. Nykyinen sopimuskausi on päättymässä, mutta hyviksi koettuja palveluja halutaan tarjota jatkossakin. Tämän vuoksi on avattu valtakunnallinen kilpailutus, jossa haetaan analyysi- ja konsultointipalvelujen palveluntuottajia ajalle 1.3.2018 - 31.12.2020.

Valtakunnallisesta kilpailutuksesta vastaa Hämeen ELY-keskus ja hankintailmoitukset löytyvät julkisten hankintojen sähköisestä ilmoituskanavasta Hilmasta.

Hankintailmoituksissa on linkit HANKI-palveluun, josta varsinaiset tarjouspyyntöasiakirjat on saatavissa. Tarjouspyyntöasiakirjoja pääsee tarkastelemaan vain rekisteröitymällä palveluun. Tarjouspyyntöasiakirjoista käyvät ilmi tarjousmenettely ja tarjouspyynnön ehdot. Tarjoukset on jätettävä HANKI-palvelussa 22.9.2017 kello 16.00 mennessä.

Lisätiedot:

 


Alueellista tietoa