Navigointivalikko
Uutiset 2015

Uutiset 2015

Uutiset

Hämeen ELY-keskus käynnistää pk-yrityksille tarkoitettuja koulutuksia (Hämeen ELY-keskus)

Hämeen ELY-keskuksen alueella käynnistyy vuoden 2015 aikana kolme pk-yritysten avainhenkilöille tarkoitettua koulutusohjelmaa. Koulutukset ovat osa laajempaa yritysten kehittämispalvelujen kokonaisuutta, joilla tuetaan yritysten uudistumista, kasvua, kehittymistä, työllistämistä sekä innovaatioiden kaupallistamista.

Koulutusohjelmista ensimmäinen, Kasvuun johtaminen käynnistyy jo maaliskuussa ja ryhmä on täyttynyt nopealla aikataululla. Toukokuussa alkavaan Talouden ja tuottavuuden johtamisen sekä lokakuussa alkavaan Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen koulutusohjelmiin on edelleen mahdollista ilmoittautua. Koulutukset sisältävät sekä lähipäiviä että yrityskohtaisia konsultointipäiviä.

Hämeen ELY-keskuksen alueella järjestettävien koulutusten kohderyhmänä ovat vähintään kaksi vuotta toimineet pk-yritykset, jotka työllistävät vähintään noin viisi henkilöä. Toimialarajoituksia ei ohjelmiin ole asetettu.

Lisätietoja alkavista koulutuksista saa yritysten kehittämispalvelujen verkkosivuilta, joiden kautta myös ilmoittautuminen tapahtuu. Koulutusohjelmien avulla yritykset saavat käyttöönsä yritystoiminnan kehittämisen ammattilaisia, joiden avulla yritystoimintaa luotsataan tavoitteellisesti eteenpäin.
 

Lisätietoja:

rahoitusasiantuntija Teea Lyytikäinen, puh. 0295 025 160, teea.lyytikainen(at)ely-keskus.fi

Yritysten kehittämispalvelut


Alueellista tietoa