Navigointivalikko
Uutiset 2014

Uutiset 2014

Uutiset

Kokemuksia yrittäjyydestä -videosarjan ensimmäiset videot julkaistu (Lapin ELY-keskus)

Kahdeksan lappilaisen yrittäjän kokemuksia on syksyn aikana kerätty videohaastattelusarjaan. Videohaastattelut ovat osa Lapin ELY-keskuksen Laatua ja tuottavuutta Lapin työelämään -projektia. Tavoitteena on jakaa kokemuksia yrittäjyydestä ja yritysten eri kehittämismahdollisuuksia sekä julkisten yrityspalveluiden toimijoille että yrityksille. Videoiden toteutuksesta vastaa rovaniemeläinen Focus Flow Oy.

Haastatteluihin valikoitui erikokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä Lapin eri seuduilta. Ensimmäisinä julkaistaan Päivikki Palosaaren (Hullu Poro), Päivi Vallen (Paapero) sekä Asko ja Maritta Aution (mm. AskonoksA) videohaastattelut. Muita haastateltavia yrittäjiä ovat Markus Saukko (Polar Metalli), Jaana Hangasvaara (Hosanojan Porotila), Mika Laakkonen (Carousel), Pasi Nurmela (Seniortek) ja Martti Kovalainen ja Pirta Koivuranta (Kuljetus Kovalainen). Heidän videonsa julkaistaan vuoden loppuun mennessä.

Videot löytyvät ELY-keskuksen www-sivuilta: www.ely-keskus.fi/web/ely/lappi-tyla-hanke/kokemuksia-yrittajyydesta

ESR-rahoitteisessa Laatua ja tuottavuutta Lapin työelämään -projektissa koulutetaan ja tuetaan sekä yritysrajapinnan henkilöstöä että yrittäjiä kehittämään yrityksiä kokonaisvaltaisesti. Projekti pohjautuu työelämän kehittämisstrategiaan vuoteen 2020.

 

        


Alueellista tietoa