Navigointivalikko

Tiedotteet 2020

Tiedotearkistosta löydät tiedotteet, jotka on julkaistu 23.9.2020 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen ilmestyneet tiedotteet sekä yksittäiset alueelliset ELY-keskusten uutishuoneet listattuna löydät ELY-keskusten yhteiseltä uutishuoneelta STT Info -palvelusta.

Alueellista tietoa

Tiedotteet (23.9.2020 saakka)

Tiedotteet 2020 (23.9.2020 saakka)

Turvaamme yhteiskunnan perustoiminnot ja priorisoimme toimintaamme (Keski-Suomen ELY-keskus ja TE-toimisto)

Keski-Suomen ELY-keskuksessa ja TE-toimistossa priorisoimme toimintaamme koronavirustilanteessa. Toimintaa priorisoidessamme keskitymme niihin toimintoihimme, joilla on vaikutus yhteiskunnan perustoimintojen turvaamiseen. Näitä ovat esimerkiksi vesihuollon toiminnan tukeminen, maanteiden kunnossapito ja elinkeinoelämän toiminnan turvaaminen.

Olemme yhteydessä Keski-Suomen kuntiin ja kerromme ELY-keskuksen ja TE-toimiston palveluiden priorisoinnista ja toiminnastamme tässä erikoistilanteessa.

Paikan päällä tapahtuvaa asiointia ja neuvottelua tulee välttää. Suosimme mahdollisuuksien mukaan tilaisuuksien järjestämistä etäyhteyksin. Henkilöstöllämme on mahdollisuus tehdä etätyötä työtehtävien sen salliessa.

Tiesithän, että ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa voi asioida myös sähköisesti.
Lisätietoja asioinnista löytyy näiltä sivulta
http://www.ely-keskus.fi/web/ely/asioiverkossa
https://www.te-palvelut.fi/te/fi/nain_asioit_kanssamme/te_palvelut/index.html

Tapahtumia ja tilaisuuksia on peruttu tai siirretty. Tulevien tilaisuuksien osalta harkitsemme asioita tapauskohtaisesti. Mahdollisista peruutuksista kerromme tilaisuuksiin ilmoittautuneille ja Tapahtumat- sivullamme.  Seuraamalla ELY-keskuksen ja TE-toimiston sosiaalisen median kanavia saat tietoa toiminnastamme ja tämän erityistilanteen aiheuttamista muutoksista.

Lisätietoja
Ylijohtaja Jukka Lehtinen, p. 0295 024 698, Keski-Suomen ELY-keskus
Kehittämispäällikkö Pirjo Raittila-Parkkinen, p, 0295 046 168, Keski-Suomen TE-toimisto