Navigointivalikko

Tiedotteet 2020

Tiedotearkistosta löydät tiedotteet, jotka on julkaistu 23.9.2020 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen ilmestyneet tiedotteet sekä yksittäiset alueelliset ELY-keskusten uutishuoneet listattuna löydät ELY-keskusten yhteiseltä uutishuoneelta STT Info -palvelusta.

Alueellista tietoa

Tiedotteet (23.9.2020 saakka)

Tiedotteet 2020 (23.9.2020 saakka)

Koronavirus aiheuttaa muutoksia ELY-keskuksen toimintaan, mutta palvelut pyritään turvaamaan (Kanta-Häme ja Päijät-Häme)

Hämeen ELY-keskus turvaa asiakaspalvelun ja asiakkaiden turvallisen asioimisen kaikissa oloissa. ELY-keskuksen työntekijät hoitavat työtehtäviinsä liittyviä asioita pääosin sähköpostitse, puhelimitse ja etäyhteyksin. Koronaviruksen leviämisen estämiseksi Hämeen ELY-keskuksessa etätöitä tekevät kaikki ne, joiden työtehtävät sen mahdollistavat.

Vältämme matkustamista sekä kasvokkain tapahtuvaa kanssakäymistä ja kokouksia. Tapaamisia voidaan järjestää etäyhteyksin ja jos se ei ole mahdollista, siirrämme tapaamisia. Kaikki asiakaspalvelun kannalta tärkeät tapaamiset ja tehtävät pyritään hoitamaan.

Asiantuntijamme ottavat asiakkaisiimme yhteyttä, kun on tarpeen sopia erityisistä menettelytavoista esim. yritys- tai tilakäyntien yhteydessä. Tavoitteena on omalta osaltamme hidastaa koronaviruksen leviämistä, suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta.

ELY-keskuksen kanssa voi asioida myös sähköisesti. Lisätietoja sähköisestä asioinnista osoitteessa http://www.ely-keskus.fi/web/ely/asioiverkossa

ELY-keskus seuraa tilannetta jatkuvasti ja myös sen myötä ohjeet ja toimintatavat tarkentuvat. Viestimme muutoksista verkkosivuillamme ja Twitterissä @HELYkeskus.

 

Lisätietoja:

Ylijohtaja Tommi Muilu, Hämeen ELY-keskus, puh. 0295 025 206

Yksikön päällikkö Teea Lyytikäinen, Hämeen ELY-keskus, puh. 0295 025 160

 

Tiedotus:

Kirsi Elomaa, Hämeen ELY-keskus, puh. 0295 025 037