Navigointivalikko

Tiedotteet 2020

Tiedotearkistosta löydät tiedotteet, jotka on julkaistu 23.9.2020 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen ilmestyneet tiedotteet sekä yksittäiset alueelliset ELY-keskusten uutishuoneet listattuna löydät ELY-keskusten yhteiseltä uutishuoneelta STT Info -palvelusta.

Alueellista tietoa

Tiedotteet (23.9.2020 saakka)

Tiedotteet 2020 (23.9.2020 saakka)

Koronavirus aiheuttaa muutoksia Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen asiakaspalveluun (Pohjois-Pohjanmaa)

Turvaamme asiakaspalvelun ja asiakkaiden turvallisen asioimisen kaikissa oloissa. ELY-keskuslaiset hoitavat toistaiseksi työtehtäviinsä liittyviä tapaamisia pääosin puhelimitse ja etäyhteyksin.

Vältämme matkustamista sekä kasvokkain tapahtuvaa kanssakäymistä ja kokouksia. Tarjoamme kokouksiin videoyhteysmahdollisuuden tai jos se ei ole mahdollista, siirrämme järjestämiämme kokouksia. Kaikki asiakaspalvelun kannalta tärkeät tapaamiset ja tehtävät pyritään  hoitamaan.

Asiantuntijamme ottavat asiakkaisiimme yhteyttä, kun on tarpeen sopia erityisistä menettelytavoista esim. yritys- tai tilakäyntien yhteydessä. Tavoitteena on omalta osaltamme hidastaa koronaviruksen ja influenssan leviämistä sekä turvata henkilöstömme terveys ja palvelujen toimivuus.

ELY-keskuksen kanssa voi asioida myös sähköisesti. Lisätietoja sähköisestä asioinnista osoitteessa http://www.ely-keskus.fi/web/ely/asioiverkossa.

Lisätietoja:

Ylijohtaja Jonas Liimatta, p. 0295 038 494, [email protected]