Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

Keski-Suomen ELY-keskuksen johto 1.1.2020 (Keski-Suomi)

Väylävirasto nimitti liikenne- ja infrastruktuurivastuualueen johtajat lokakuussa. Keski-Suomessa tehtävään valittiin tehtävää vuodesta 2012 hoitanut DI Jukka Lehtinen. Tätä ennen Lehtinen on työskennellyt Tiehallinnon keskustahallinnossa ja Keski-Suomen tiepiirissä.

Ympäristöministeriö nimitti marraskuussa FK Kari Lehtisen ympäristö- ja luonnonvarat vastuualueen johtajaksi. Kari Lehtinen on työskennellyt vastuualuejohtajana ELY-keskuksen perustamisesta lähtien vuodesta 2010 ja sitä ennen asiantuntija- ja esimiestehtävissä Keski-Suomen ympäristökeskuksessa.

ELY-keskuksen hallintojohtajaksi on nimitetty KTM Teija Taskinen. Taskinen toimii myös Keski-Suomen työ- ja elinkeinotoimiston hallintojohtajana. Teija Taskinen on aiemmin työskennellyt erityisasiantuntijana työ- ja elinkeinoministeriössä, koulutussuunnittelija Keski-Suomen ELY-keskuksessa ja koulutuspäällikkönä Jyväskylän aikuisopistossa.

Elinkeinot, työvoima ja osaaminen vastuualueen johtajan nimittää työ-ja elinkeinoministeriö (TEM) tammikuun aikana. Siihen asti tehtävää hoitaa Ulla Mehto-Hämäläinen. Tehtävän nykyinen hoitaja Pasi Patrikainen nimitettiin 1.1.2020 alkaen vastaavaan tehtävään Pohjos-Savon ELY-keskuksessa.

ELY-keskusten johtajat nimitetään viiden vuoden määräajaksi.

Oman vastuualueen johtajan tehtävänsä lisäksi ylijohtajana työskennelleen Pasi Patrikaisen siirtyessä pois ELY-keskuksen palveluksesta valtioneuvosto nimittää uuden ylijohtajan tammi-helmikuun aikana ELY-keskusten yhteisestä ohjauksesta vastaavan TEM:ön esittelystä. Siihen saakka tehtävää hoitaa 1.1.2020 alkaen Jukka Lehtinen.

 

Väylän tiedote 11.10.2019

Ympäristöministeriön tiedote 18.11.209

 

Lisätietoja:

Jukka Lehtinen, p. 0295 024 698

Kari Lehtinen, p. 0295 024 775

Teija Taskinen, p. 0295 024 083


Alueellista tietoa