Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

Jonas Liimatta jatkaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtajana (Pohjois-Pohjanmaa)

Diplomi-insinööri Jonas Liimatta on nimitetty Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ympäristö- ja luonnonvarat –vastuualueen johtajaksi kaudelle 1.1.2020-31.12.2024. Nimityksen teki ympäristöministeriö. Jonas Liimatta jatkaa tehtävässään, sillä hän on työskennellyt ELY-keskuksen ympäristö- ja luonnonvarat johtajan tehtävässä vuodesta 2014 lähtien. ELY-johtajien tehtävänimitykset tehdään viiden vuoden määräajoiksi.

Jonas Liimatta on suorittanut diplomi-insinöörin opinnot teknillisessä korkeakoulussa Espoossa. Ennen ELY-tehtäviä hän on työskennellyt kemiateollisuudessa mm. Neste Oil Oyj:ssä useissa johto- ja esimiestehtävissä sekä Arizona Chemical Oy:n tehtaanjohtajana Oulussa.

Ympäristö ja luonnonvarat vastuualueen johtajana Liimatta johtaa ja vastaa vastuualueen tuloksellisuudesta. Vastuualueeseen kuuluvat ympäristönsuojelu-, alueiden käyttö ja luonnon suojelu- sekä vesistöyksiköt.  Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskusten ylijohtajan tehtävään nimitetään yksi ELY-keskuksen vastuualuejohtajista vuoden loppuun mennessä.

Lisätietoja: Johtaja Jonas Liimatta, puh. 0295 038 494


Alueellista tietoa