Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

ELY-keskuksen Waltti-lippujen hintoihin muutoksia (Itä-Suomi)

ELY-keskuksen Waltti-liikenteen liput kallistuvat hieman 1.6.2019 alkaen

ELY-keskuksen Waltti-liikenne on pääosin keväällä 2016 kilpailutettua liikennettä. Liikenteenharjoittajien ja ELY-keskuksen välisten sopimusten mukaisesti matkalippujen hinnat tulee tarkistaa kerran vuodessa vakiovuoroliikenteen kustannusindeksillä. Kustannukset ovat nousseet noin 2,3 %.

Kerta- ja arvolippujen hinnat säilyvät nykyisinä vyöhykkeillä A, B, C ja D. Näillä vyöhykkeillä aikuisen kertalipun hinta on edelleen 4,60 euroa ja arvolipun hinta 3,22 euroa. Muiden vyöhykkeiden hinnat nousevat hieman. Esimerkiksi kahden vyöhykkeen kertalipun hinta nousee 10 senttiä 5,70 euroon ja arvolipun hinta 7 senttiä 3,99 euroon.

Ylä-Savossa Waltti-Kela –lipun hinta laskee tuntuvasti

Iisalmen seudun Waltti-liikenteessä keskiasteen opiskelijoille tarkoitetun Kelan tukeman Waltti-opiskelijakausilipun hinta laskee 10 eurolla. Opiskelijakausilippu maksaa 1.6.2019 alkaen 33 €. Lipun hintaan lisätään palvelumaksu. Ensimmäinen lippu on lunastettava asiakaspalvelupisteestä, mutta lisämatkoja voi ladata Waltti-nettikaupasta ilman palvelumaksua.

Waltti-sivustolta (linkki alla) sekä alueellisista kesäaikatauluista ja Waltti-esitteistä löytyvät uudet lippujen hintataulukot.

Waltti-liikenteen lippuja voi ostaa ilman palvelumaksua Waltti-nettikaupasta:

Tietoa Waltti-liikenteen uusista aikatauluista ja lippujen hinnoista sekä nettikaupasta:

Lisätietoja:

Joukkoliikenneasiantuntija Liisa Joenperä,
p. 0295 026 719, liisa.joenpera(at)ely-keskus.fi

Joukkoliikenneasiantuntija Toini Puustinen,
p. 0295 026 757, toini.puustinen(at)ely-keskus.fi


Alueellista tietoa