Navigointivalikko
Tiedotteet 2018

Ennakkotieto: Soteuttamo 2.0 valmistaa muutokseen ja yhdistää osaajat Etelä-Pohjanmaalla

Sitran järjestämä Soteuttamo seminaari saapuu Etelä-Pohjanmaalle. Seminaarin tavoitteena on koota sote-alan toimijat verkostoitumaan, luomaan kumppanuuksia sekä rakentamaan alueellista elinvoimaa yli toimiala-rajojen. Kutsumme kaikki aiheesta kiinnostuneet mukaan Etelä-Pohjanmaan Soteuttamo - tilaisuuteen 23.10.2018 OmaSP Stadionille, Seinäjoelle.

Soteuttamo on Sitran luoma sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamisen ja kehittämisen työkalupakki. Se tuo tulevaisuuden tekijät niin sote-alalta kuin muiltakin toimialoilta yhteen edistämään ekosysteemiajattelua ja luomaan uudenlaisia kumppanuuksia. Tavoitteena on yhdessä valmistautua sote-palvelujen uudistukseen asiakas- ja kilpailukykynäkökulmasta. Soteuttamot ovat matalankynnyksen tilaisuuksia, jotka on tarkoitettu julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoille. Maakunnissa järjestettävien tilaisuuksien lisäksi Soteuttamo-konsepti tarjoaa tietoa tuottajien tueksi uutiskirjeen ja erilaisten selvitysten, oppaiden tai katsausten muodossa (www.soteuttamo.fi)

Tilaisuuden fasilitaattorina toimii Susanna Kallama (Suomen Yrittäjät). Ohjelmassa avataan mm. näkökulmia siihen, mitä uusi sote tarjoaa palveluntuottajille maakunnassa. Inspiraatiopuheenvuorosta vastaavat alan yrittäjät ja klinikkatyöpajoissa pureudutaan palvelu-/tuotemuotoiluun sote-asiakkaille, kumppanoitumismalleihin, uusiin liiketoimintamalleihin sekä digitalisaatioon osana liiketoimintaa.

Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden päivittyvä ohjelma nähtävillä ELY-keskuksen Tapahtumat ja koulutukset -sivustolla.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 15.10.2018 osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/71C8EB18398DE2F7

Lisätietoja:
kehittämisasiantuntija Merja Kantamaa, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus ([email protected]), 0295 027 565.


Alueellista tietoa