Navigointivalikko
Tiedotteet 2017

Tänään illalla alkavat päällystystyöt Saaristotiellä (mt 180) Krossin ja Kuusistonsalmen välillä (Varsinais-Suomi)

Tänään maanantaina 29.5. alkavat päällystystyöt klo 19 jälkeen Saaristotiellä (mt 180) Krossin ja Kuusistonsalmen välillä n. 2,5 km:n matkalla. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Tällä kohteella liikennemäärät ovat niin suuret, että työ tehdään yötyönä klo 19.00–06.00 välisenä aikana. Tielläliikkujien on yötyöstä huolimatta syytä varautua viivästyksiin. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta. Päällystystyö kestää kolme yötä.

Päällystystyöt jatkuvat edelleen ysitien moottoritieosuudella Kärsämäen ja Liedon aseman välillä. Tämä työ tehdään yötyönä. Lisäksi työt jatkuvat maanteillä 2174 Eurajoki-Panelia, 274 Karvia-Parkano, 13201 Venesjärvi ja 12877 Friitala-Lattomeri.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2017 -sivultamme. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa