Navigointivalikko
Tiedotteet 2017

Uusi linja-autovuoro Sotkamon ja Kajaanin välille (Kainuu)

Arkiaamujen linja-autoyhteydet Sotkamon ja Kajaanin välillä paranevat 3.4.2017 alkaen. Tuolloin aloittaa liikennöinnin Kajaanin seudun joukkoliikenteen linjan 20 vuoro, joka lähtee Sotkamosta klo 8.00 ja saapuu Kajaanin linja-autoasemalle klo 8.40. Vuoron myötä Sotkamosta on jälleen työssäkävijöitä ja opiskelijoita palveleva yhteys Kajaaniin yhdeksäksi.

Vuoro ajetaan maanantaista perjantaihin ympäri vuoden arkipyhiä lukuun ottamatta. Reitti kulkee Sotkamosta Kajaanin linja-autoasemalle suoraan kantatien 76 ja valtatien 6 kautta. Kajaanissa vuoro jatkaa linja-autoasemalta edelleen rautatieasemalle. Vuorossa käyvät Kajaanin seudun joukkoliikenteen Waltti-lipputuotteet. Tarkempi aikataulu löytyy Matka.fi-palvelusta tai seutuliikenteen talviaikataulukirjasta. Vuoroa liikennöi Kajaanin Tila-autot Oy.

Kajaanin seudun joukkoliikenne -nimeä käytetään Kainuun maakunnan alueella liikennöitävästä joukkoliikenteestä, jonka järjestävät Kajaanin kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Kajaanin seudun joukkoliikenne koostuu Kajaanin kaupunkiliikenteestä (linjat 1–7) sekä Kajaanin seutuliikenteestä (linjat 11–40). Seutuliikenteen vuorot liikennöivät Kajaanista Sotkamoon ja Kuhmoon, Paltamoon ja Puolangalle sekä Ristijärvelle, Hyrynsalmelle ja Suomussalmelle. Lisäksi osa seutuliikenteen vuoroista on Kajaanin, Paltamon ja Sotkamon sisäistä liikennettä.

Lisätietoja:

Joukkoliikenneasiantuntija Samuli Kallio, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, puh. 0295 038 252


Alueellista tietoa