Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Kaitaveden silta ja Suinulan ylikulkusilta peruskorjataan (Pirkanmaan ELY-keskus)

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus korjaa syksyyn mennessä Kaitaveden sillan Tampereen Kämmenniemessä ja Suinulan ylikulkusillan Kangasalla.

Kämmenniemen Kaitaveden silta ja Suinulan ylikulkusilta Kangasalla käyvät läpi perusteellisen korjauksen. Vapun jälkeisellä viikolla 18 käynnistyvässä urakassa Kaitavedentiellä (maantie 338) sijaitseva Kaitaveden silta ja Korvenperäntiellä (maantie 3403) sijaitseva Suinulan ylikulkusilta peruskorjataan.

Korjausurakassa siltojen pintarakenteet ja liikuntasaumat uusitaan ja muita betonirakenteita sekä siltapaikkojen rakenteita kunnostetaan. Lisäksi Suinulan ylikulkusillan reunapalkit, kaiteet ja kosketussuojaseinät uusitaan.

Remontin ajaksi silloille 30 km/h nopeusrajoitus

Korjaustöistä aiheutuu häiriöitä sekä Kaitavedentien että Korvenperäntien liikenteeseen. Kaitaveden sillan pintarakenteita uusittaessa sillalla on noin kahden kuukauden ajan ajoneuvoliikenteen käytössä vain yksi neljä metriä leveä ajokaista. Tuona aikana liikennettä ohjataan liikennevaloin. Muina aikoina ajoneuvoliikenteen käytössä molempiin ajosuuntiin on yksi kolme metriä leveä ajokaista.

Suinulan ylikulkusillalla on koko korjaustyön ajan ajoneuvoliikenteen käytössä yksi ajokaista ja liikennettä ohjataan liikennevaloin.

Kummallakin sillalla on voimassa 30 km/h nopeusrajoitus korjaustyön ajan. Sillankorjauksesta ei aiheudu muutoksia Suinulan ylikulkusillan alittavalle Jyväskylän radan junaliikenteelle eikä Kaitaveden sillan alittavalle veneliikenteelle.

Kaitaveden ja Suinulan siltojen korjaustyöt valmistuvat lokakuun 2016 loppuun mennessä. Urakoitsijana toimii Kreate Oy. Korjaustöiden veroton urakkahinta on 838 000 euroa.

Liite:     Kartta 

Lisätietoja:

  • Urakoitsijan edustaja Timo Hirvasmaa, Kreate Oy, puh. 0400 627 461
  • Siltainsinööri Hannu Paattilammi, Pirkanmaan ELY-keskus, puh. 040 505 4581
  • Tilaajan valvontakonsultti Mikko Vellamo, Ramboll Oy, puh. 050 410 5082 

Alueellista tietoa