Navigointivalikko
Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Päällystystöitä valtatiellä 2 välillä Kokemäki-Harjavalta 6.10. alkaen ja välillä Kokemäki Huittinen 14.10. alkaen (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Valtatietä 2 päällystetään uudelleen Kokemäen ja Harjavallan välillä n. 10,0 km:n matkalta. Työt alkavat maanantaina 6.10. ja päällystystyö kestää noin viikon.

Päällystystyöt jatkuvat tiistaina 14.10. valtatiellä 2 Kokemäen ja Huittisten välillä n. 18,5 km:n matkalla. Tämä päällystystyö kestää n. kaksi viikkoa.

Tie on päällystettävillä osuuksilla kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikennevalo-ohjaus. Työt tehdään päiväaikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua matkan viivästyksiin.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061

 


Alueellista tietoa