Navigointivalikko
Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Maanantai-iltana 23.6 alkaen päällystystöitä kantatiellä 40 Raision keskustan kohdalla (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Kantatietä 40 päällystetään uudelleen Raision keskustan liikennevaloliittymän ja Raisionjoen välillä n. 1,0 km:n matkalta. Tie on päällystettävällä osuudella nelikaistainen ja käsittää useamman eri liikennevaloristeyksen. Kohde sisältää lisäksi valtatien 8 ylittävän sillan. Koska kyseessä on risteysaluetta, osuudella on useita liikennevaloliittymiä ja liikennemäärät ovat päiväaikaan suuret, työ tehdään liikennehaittojen minimoimiseksi yötyönä klo 20.00–06.00 välisenä aikana. Työt alkavat maanantai-iltana 23.6 kello 20.00 jälkeen jyrsintätöillä. Koko kohteen jyrsintä- ja päällystystyöt kestävät yhteensä viikon. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Suositeltavaa on myös käyttää vaihtoehtoisia reittejä, jos mahdollista.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2014 -nettisivuiltamme.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061

 


Alueellista tietoa