ELY-keskusten palvelut koronatilanteessa

ELY-keskuksissa priorisoimme toimintaamme koronavirustilanteessa ja keskitymme yhteiskunnan perustoimintojen turvaamiseen, kuten elinkeinoelämän toiminnan turvaamiseen, maanteiden liikennöitävyydestä huolehtimiseen ja vesihuollon toiminnan turvaamiseen. ELY-keskusten koronatukineuvonnan yhteystiedot ja ohjeet sähköiseen asiointiin löytyvät alla olevan linkin kautta.

Rahoitukset, avustukset ja korvaukset

Siirry rahoituksiin, avustuksiin ja korvauksiin

Luvat ja ilmoitukset

Siirry lupiin ja ilmoituksiin

Etusivu - otsikko ajankohtaista

Ajankohtaista

Valtakunnalliset uutiset

VALTAKUNNALLISA UUTISIA
null Kutsumaton vieras -kampanja rohkaisee kaikkia mukaan haitallisten vieraslajien torjuntaan

​​​​​​​Kutsumaton vieras -kampanja rohkaisee kaikkia mukaan haitallisten vieraslajien torjuntaan

Kurtturuusu pihapuutarhassa, espanjansiruetana kasvimaalla tai komealupiini mökin kupeessa on kuin kuokkija syntymäpäivillä: kutsumaton vieras. Se vie kaiken tilan, ei poistu pyytämällä ja pahimmillaan uhkaa koko muuta juhlaväkeä.

Luonnonvarakeskuksen aloitteesta käynnistetty Kutsumaton vieras -kampanja kannustaa erityisesti kotipuutarhureita ja lähiluonnon hyvinvoinnista kiinnostuneita tunnistamaan ja torjumaan haitallisia vieraslajeja elinympäristöistään.

Lue lisää:

Valtakunnalliset ja yhteistiedotteet

 

TIETOA ELY-KESKUKSISTA

ELY-keskukset luovat kestävää hyvinvointia

Edistämme alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä. Hoidamme elinkeinoihin, työvoimaan ja osaamiseen, liikenteeseen ja infrastruktuuriin sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Kehitämme ja tuemme taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Lue lisää ELY-keskuksista