Navigointivalikko
Tiedotteet 2013

Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

Euroopan globalisaatiorahaston Suomen verkkosivut on avattu (Uudenmaan ELY-keskus)

Suomessa on käynnissä kaksi EGR-hanketta Nokialta ja Nokian alihankkijoilta irtisanottujen palvelemiseen. Nyt hankkeiden tueksi on avattu omat verkkosivut, joilla kerrotaan rahaston toiminnasta ja tiedotetaan ajankohtaisista EGR-palveluista. Verkkosivut löytyvät osoitteesta www.egr.fi

Rahaston avulla edistetään globalisaation vuoksi irtisanottujen työllistymistä tarjoamalla työnhakijoille tukea työnhakuun, koulutukseen ja yrittäjyyteen. EGR-tuki mahdollistaa kohdennetun palvelun nopeasti, tehokkaasti ja vaikuttavasti.

Suomessa hankkeiden kohderyhmänä ovat Nokialta ja Nokiaan kytköksissä olleista yrityksistä irtisanotut henkilöt. Hankkeet koskevat esimerkiksi Nokian Salon-tehtaalta keväällä 2012 irtisanottuja henkilöitä sekä Salosta, Espoosta, Tampereelta ja Oulusta loppuvuoden 2012 ja alkuvuoden 2013 aikana irtisanottuja henkilöitä. Kohderyhmä on yhteensä 5500 henkilön suuruinen ja hankkeiden budjetit yhteensä 30,3 miljoonaa euroa.

Verkkosivut palvelevat sekä EGR-kohderyhmää, TE-hallinnon asiantuntijoita että yhteistyökumppaneitamme.

Käy tutustumassa rahastoon ja Suomen EGR-palveluihin osoitteessa: http://www.egr.fi


Alueellista tietoa