Navigointivalikko
Uutiset 2017

Uutiset 2017

Uutiset 2017

ELY-keskus järjestää pk-yrityksille tarkoitettuja koulutuksia (Kaakkois-Suomi)

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen alueella käynnistyy vuoden 2017 aikana pk-yritysten johto- ja avainhenkilöille tarkoitettuja pitkäkestoisia koulutusohjelmia. Koulutukset sisältävät koulutusohjelmasta riippuen 10–14 lähipäivää ja lisäksi 2–3 yrityskohtaista konsultointipäivää.

Koulutukset toteutetaan osana laajempaa Yritysten kehittämispalvelujen kokonaisuutta, jolla tuetaan yritysten uudistumista, kannattavaa kasvua, kehittymistä, työllistämistä ja realistisen kuvan muodostamista markkinoiden mahdollisuuksista. 

Koulutuksen etuna on, että siellä luodaan verkostoja ja saadaan sparrausta myös muilta koulutukseen osallistujilta. Osallistujaryhmät ovat kooltaan 10–20 henkilöä, jolloin yhdestä yrityksestä voi osallistua enintään kaksi henkilöä. Täten saadaan mukaan osallistujia mahdollisimman monesta yrityksestä.

Kouluttajina toimivat ovat yritystoiminnan kehittämisen ammattilaisia, joilla on vahva pk-yrityselämän tuntemus.

Tammikuussa 17.1.2017 käynnistyy Kasvuun johtamisen koulutusohjelma. Kouluttajana on Yrittäjyyden Valmennuskeskus Intotalo Oy. Ilmoittautuminen on käynnissä.

Maaliskuussa 15.3. on tarkoitus käynnistää Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen koulutusohjelma, jossa kouluttajana on Fulmore Oy/ Client's Finland Oy.

Talouden ja tuottavuuden johtamisen ohjelma on käynnissä parhaillaan.
Uusia ohjelmia on tarkoitus käynnistää vielä vuoden 2017 aikana. Tarkempi tieto aikatauluista päivitetään myöhemmin.
 
Lisätietoja koulutuksista yritysten kehittämispalvelujen verkkosivuilta, joiden kautta tapahtuu myös koulutuksiin ilmoittautuminen.

Yritysten kehittämispalvelut

Yhteyshenkilö:
rahoitusasiantuntija Marita Rainio, puh. 0295 021 137, marita.rainio(at)ely-keskus.fi


Alueellista tietoa