Yhteistyössä

Tulevaisuuden työmarkkinat

Valtakunnallinen kohtaanto-teeman ESR+ -koordinaatiohanke

Euroopan unionin osarahoittama

Oikopolut

Tulevaisuuden työmarkkinat

Avaimia kohtaannon kehittämiseen

Kohtaantohaasteiden ratkaiseminen on tärkeä asia työttömien työllistymiselle, työllisyysasteelle ja hyvinvointivaltiolle. Kokoamme kohtaannon toimijat yhteen löytämään parhaat keinot, jotta tulevaisuuden työmarkkinoilla työntekijät ja työnantajat kohtaisivat paremmin.

Muualla verkossa

Kuva, jossa lukee "Parhaat käytännöt tulevaisuuden työmarkkinoiden kehittämiseksi"Kuva, jossa lukee "Tarjoamme verkostoitumisen mahdollisuuksia ja tukea työmarkkinoiden kohtaantoon"Kuva, jossa lukee "Tuotamme ajankohtaista tietoa kohtaannon parantamiseksi"

Tulevaisuuden työmarkkinat on valtakunnallinen koordinaatiohanke, joka parantaa Euroopan sosiaalirahasto+ Työmarkkinoiden kohtaanto -teeman toimien vaikuttavuutta. Tältä sivustolta saat ajankohtaista tietoa niin työllisyyden parantamisesta kuin hankkeiden hauista ja tuloksista. Pääset osallistumaan tapahtumiin ja verkostoitumaan sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Klikkaa eteenpäin ja tutustu tapahtumiin, blogeihin, alahankehakuihin ja koordinaatiohankkeen taustoihin.

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä tiimimme ja aluekoordinaattoreihin lähelläsi.

 

 

Juuri julkaistu: Kohtaannon tiedolla johtamisen tilannekuva

Tiistaina 7.5.2024 julkaisemamme selvitys käsittelee kohtaannon tiedolla johtamisen nykytilannetta, valmiuksia sekä kehittämiskohteita. Lue selvitys kokonaisuudessaan tästä: Kohtaannon tiedolla johtamisen tilannekuva (pdf)

Tapahtumat

Tapahtuma: "Haluaisin rekrytoida maahanmuuttaneen, mutta..." Työelämän haasteita ja ratkaisuja

5.6.2024: Monelle työnantajalle maahanmuuttaneen palkkaaminen olisi vastaus työvoimatarpeisiin ja rikastuttaisi myös työyhteisöä. Tapahtuma kokoaa yhteen yritykset, työnantajat ja työelämän kehittäjät keskustelemaan maahanmuuttaneiden rekrytoinnista.

Webinaari: Kohtaannon tiedolla johtamisen tilannekuva – loppuraportin esittely

14.5.2024: Webinaarissa esitellään loppuraportin keskeiset havainnot ja pohditaan kohtaannon tiedolla johtamisen kehittämismahdollisuuksia. 

Kohtaantofoorumit Itä-Suomessa huhtikuussa 2024

Huhtikuu 2024: Kohtaantofoorumi on ympäri Suomen järjestettävä avoimen vuoropuhelun ja vaikuttamisen alusta työllisyyden parissa toimiville tahoille. Huhtikuussa Kohtaantofoorumit rantautuvat Itä-Suomeen.

Webinaari: Kohtaannon tiedolla johtamisen tilannekuvan väliselvitys

15.2.2024: Webinaarissa esitellään kohtaannon tiedolla johtamisen tilannekuvan eteneminen ja kuullaan asiantuntijoiden puheenvuoroja aihepiiristä. 

Alahankkeiden hakuinfo: Kohtaannon edistäminen ja piilotyöpaikkojen kartoitus

12.12.2023: Keski-Suomen ELY-keskus ja Tulevaisuuden työmarkkinat -koordinaatiohanke järjestävät avoimen hakuinfon, jossa käydään läpi alahankehaun hakuprosessia ja painopisteitä. 

Päivitetty: 28.05.2024