Alueellista tietoa

Uutiset 2022

Pohjanmaan ELY-keskus ja TE-toimisto vahvasti mukana Kokkolan Material Weekillä marraskuussa (Keski-Pohjanmaa)

Mainos Kokkola Material Weekistä. Logoja ja tekstiä. Kuvituskuva.

Pohjanmaan ELY-keskus ja TE-toimisto osallistuvat laajasti Kokkolan Material Weekille marraskuussa. Kansainvälinen Kokkola Material Week tarjoaa vuosittain korkeatasoisen katsauksen kemianteollisuuden, biotalouden ja akkuteknologian ajankohtaisesta tutkimuksesta ja kehitysnäkymistä. Maksuton tapahtuma on tarkoitettu yrityksille, tutkijoille, päättäjille, opiskelijoille, aluekehittäjille, rahoittajille ja muille alasta kiinnostuneille.


Pohjanmaan ELY-keskus ja TE-toimisto tuottavat Kpedun Lime-studiolta PreKMW -lähetyksen maanantaina. Lähetys keskittyy pohtimaan Keski-Pohjanmaan yritysten työvoiman tarpeita ja osaavan työvoiman saatavuuden haasteita. Lähetyksen aikana sukelletaan aiheeseen erinomaisten puhujien kanssa.  Suoraa PreKMW -livestreamia voi seurata Kokkolan Material Weekin sivuilla maanantaina 20. marraskuuta alkaen klo 13.


Pohjanmaan Team Finland verkosto järjestää klustereihin ja niiden yrityksille tarjoamiin hyötyihin ja yhteistyömahdollisuuksiin keskittyvän iltapäivän Kokkolan Material Weekillä torstaina. Tavoitteena on tuoda esiin, miten klustereiden ja pohjoismaisen yhteistyön avulla voidaan edistää kestävää kehitystä ja luoda liiketoimintamahdollisuuksia yrityksille. Clusters and Co-operation järjestetään torstaina 23.11. klo 12.30 alkaen.


Tapahtumien lisäksi tapaat meidät Kokkolan Material Weekillä osastolla Kokkolan kaupungintalolla tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Tiistaina tapaat erityisesti Talent Coastlinen ja kansainväliseen rekrytointiin erikoistuneet asiantuntijat. Keskiviikkona ja torstaina Team Finland -verkosto auttaa sinun yritystäsi kehittymään ja kasvamaan. Tervetuloa juttelemaan kanssamme!


Tutustu ohjelmistoon tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan!