Uutiset 2022

Alueellista tietoa

Uutiset 2022

Lappilaisille yrityksille tukea tiimin johtamiseen (Lappi)

Lapin ELY-keskuksen Hyvä työpaikka Lapissa -hanke tarjoaa lappilaisille palvelualan mikro- ja pk-yritysten yrittäjille tai esihenkilöille yhteensä kuusi tuntia maksutonta työnohjausta. Työnohjauksella tukea tiimin johtamiseen -palvelulla tuetaan lappilaisten yritysten johtamisosaamista ja työhyvinvointia.
 

Talvinen tunturimaisema, jossa revontulet loimuavat taivaalla. Teksi: työnohjauksella tukea tiimin johtamiseen -palvelu! Hyvä työpaikka Lapissa -ESR hanke tarjoaa yrittäjille maksutonta työnohjausta. Palvelu on tarkoitettu lappilaisille mikro- ja pj-yritysten yrittäjille ja esihenkilöille. Hyvä työpaikka Lapissa -logo ja Euroopan unionin logot.

 

Työnohjauksella tukea tiimin johtamiseen -palvelu on tarkoitettu lappilaisille yrittäjille ja esihenkilöille. Työnohjauksessa käsiteltävät aiheet voivat liittyä vuorovaikutussuhteisiin, yrittäjän tai esihenkilön omaan jaksamiseen tai johtamisen moninaisten vaatimuksien aiheuttamiin pohdintoihin. Palvelu koostuu etänä järjestettävästä yhteisestä aloitustilaisuudesta ja kuuden tunnin yrityskohtaisesta työnohjauksesta.

Valmennuksen erityisenä tavoitteena on tukea yrittäjää tai esihenkilöä eri ikäisten ja uravaiheessa olevien ihmisten toiveiden ja tarpeiden tunnistamisessa sekä motivoinnissa työhyvinvointi huomioiden. Käsiteltävät teemat voivat linkittyä työuran eri vaiheisiin, kuten esim. työntekijän työelämään kiinnittymiseen tai eläkkeelle siirtymiseen.

Työnohjauksen valmennuksessa yrittäjä tai esihenkilö saa pienen hetken aikaa jakaa ajatuksia kahvikupin ääressä työnohjaajan kanssa. Työnohjaus perustuu luottamukselliseen vuorovaikutukseen ja läsnäoloon. Työnohjauksen perimmäisenä tavoitteena on auttaa yrittäjää oivaltamaan itse ratkaisut kehitettäviin asioihin.

Mukaan palveluun mahtuu yhteensä 20 lappilaista mikro- tai pk-yritystä. Yhteinen aloitustilaisuus järjestetään 8.12.2022 klo. 8–9.20. Aloitustilaisuus ja työnohjaus järjestetään etänä videovälitteisesti. Työnohjaus on mahdollista jakaa osiin osallistujan aikatauluun sopivaksi. Työnohjaus voidaan toteuttaa joustavasti marraskuun 2022 ja helmikuun 2023 välisenä aikana. Palvelu on yrityksille maksuton, mutta kerryttää de minimistä. Hyvä työpaikka Lapissa on ESR-rahoitteinen hanke.

Lisätietoa palvelusta ja ilmoittautumisesta.