Navigointivalikko
Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Tiedotearkistossa on vanhasta ely-keskus.fi-järjestelmästä siirretyt kaikkien virastojen tiedotteet (1.1.2010-16.4.2013). Näissä arkistotiedotteissa aluevalinta ja tiedotteissa olevat liitetiedostolinkit eivät toimi.

TIEDOTEARKISTO
null Palkkatukitilitysten käsittelyssä muutoksia
 

PALKKATUKITILITYSTEN KÄSITTELYSSÄ MUUTOKSIA 1.1.2013 ALKAEN

Palkkatukitilitysten käsittely keskitetään Pohjois-Karjalan ELY-keskukseen 1.1.2013 alkaen. Jatkossa Itäinen maksatusalue käsittelee Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan palkkatuki-, starttituki- ja kuntouttavan työtoiminnan tilitykset keskitetysti Joensuusta. Muutos on osa TE-toimistoverkkouudistusta, jossa maakuntiin perustetaan kuhunkin yksi hallinnollinen TE-toimisto, jolla on paikallisia toimipaikkoja ja yhteispalvelupisteitä.

Jatkossa henkilöasiakkaidemme osa-aikalisä- ja starttitilitykset sekä yritysten, yhteisöjen ja kuntien palkkatukitilitykset pyydetään toimittamaan osoitteeseen Itäinen maksatusalue, PL 1000, 80101 Joensuu. Käyntiosoitteemme on Kauppakatu 40 B, 3. krs, Joensuu. Tilityksiä koskevia tiedusteluja otetaan vastaan sähköpostitse, maksatukset.pohjois-karjala@ely-keskus.fi.

Starttiraha ja palkkatuki -muutostiedote

TE-toimiston asiakastiedote

Menestyksekästä uutta vuotta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

Pauliina Smolander

yksikön päällikkö, p. 029 502 6152

Itäinen maksatusalue, maksatus ja tarkastus


Alueellista tietoa