Navigointivalikko
Uutiset 2019

Uusi webinaarisarja valjastaa työyhteisöt yhdenvertaisuuden edistäjiksi

"Arvostavat aamukahvit – työyhteisöt monimuotoisuuden edistäjinä" -webinaarisarja tarjoaa työyhteisöille ajattelun välineitä ja näkökulmia yhdenvertaisuuden edistämiseen omalla työpaikalla. Yhteinen webinaarituokio voi toimia samalla henkilöstön koulutuksena sekä tärkeänä keskustelunavaajana työtovereiden kesken.

Webinaarien jälkeen osallistujat saavat vastattavakseen kysymyksiä koskien sitä, miten käsitellyt teemat näkyvät omassa työyhteisössä. Kysymyksiin vastataan verkossa ja kaikkiin kolmeen kahvitilaisuuteen osallistuneet työyhteisöt palkitaan!

Keittäkää siis pannullinen kahvia ja kokoontukaa kollegoiden kanssa seuraamaan keskustelua osallisuudesta, vuorovaikutuksesta, koetusta turvallisuudesta ja asenteista. Jaksoissa pohditaan myös kotoutumiseen ja sukupuolten tasa-arvoon liittyviä kysymyksiä.

Webinaarit järjestetään perjantaisin aamukahviaikaan klo 9.00-10.00:

  • 27.9.2019 Teema: asenteet
  • 25.10.2019 Teema: turvallisuudentunne
  • 29.11.2019 Teema: osallisuus

Keskustelijoina webinaareissa ovat:

Noor Assad, järjestöaktiivi, MakeSomeNoise-puhuja
Elina Pajula, toiminnanjohtaja, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry
Mohamed Ali, ohjaaja, Suomen Pakolaisapu ry

Osallistumislinkki julkaistaan kunkin esittämisviikon maanantaina osoitteessa www.kotouttaminen.fi/arvostavat-aamukahvit

Webinaarisarjan järjestää Uudenmaan ELY-keskuksen Kotona Suomessa -hanke (ESR) yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön ja oikeusministeriön kanssa. Jaksot juontavat Kotona Suomessa -hankkeen aluekoordinaattorit Sanna Hiltunen ja Nexhat Beqiri.

Lisätiedot:


Alueellista tietoa