Navigointivalikko
Uutiset 2019

Muutosturvaa kehitetään vastaamaan nykypäivän työelämän tarpeisiin

Muutosturvan kehittämiseksi tehty mittava palvelumuotoilutyö on nostanut asiakasnäkökulman uudella tavalla keskiöön. Henkilöstön vähentämistilanteessa tarjottavien palvelujen muotoilussa on kartoitettu kattavasti asiakastarpeita ja toiveita niin työnantajilta kuin henkilöasiakkailtakin. Muutosturva on työnantajan, TE-toimiston ja laajan sidosryhmän välistä yhteistoimintaa henkilöstön vähentämistilanteissa.

- Asiakkaan näkökulma sekä sujuva ja vaikuttava palvelu ovat mukana kaikessa siinä kehittämistyössä, jota palvelumuotoilun pohjalta lähdetään tekemään, toteaa Yhteistyöllä muutosturvaa hankkeen projektipäällikkö Eleni Mizaras Hämeen ELY-keskuksesta.

Ennakoiva ja vaikuttava muutosturva olivat keskeisiä teemoja "Muuttuva muutosturva – keskiössä asiakas" seminaarissa 18.3.2019 Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla. Seminaarin ytimenä oli jo alkuvuodesta 2018 käynnistyneen muutosturvan palvelumuotoilutyön julkistaminen, jonka lisäksi tilaisuudessa kuultiin lukuisten asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi mm. työministeri Jari Lindströmin videotervehdys sekä ministeri Lauri Ihalaisen alustus muutosturvan kehitysvaiheista ja mahdollisista tulevista näkymistä.

Lue koko tiedote


Alueellista tietoa