Navigointivalikko
Uutiset 2019

AIMO -monialainen työllisyyspalvelu aloittaa Seinäjoella 13.5 (Etelä-Pohjanmaa)

 

Kaikkien seinäjokisten, työmarkkinatukeen oikeutettujen palvelut keskittyvät saman katon alle!  

AIMO on monialainen työllisyyspalvelu, joka on osa työ- ja elinkeinoministeriön käynnistämiä alueellisia pilottihankkeita työvoima- ja yrityspalvelujen kehittämiseksi. Seinäjoella kokeillaan uutta allianssimallia työmarkkinatukeen oikeutettujen asiakkaiden palveluissa. Tavoitteena on tarjota asiakkaille enemmän tietoa ja asiantuntevaa palvelua jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti sekä helpompi ja nopeampi väylä eri palveluihin.

Allianssin sopimusosapuolina ovat Seinäjoen kaupunki, KELA, Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut, Sedu ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus. Toukokuussa 2019 AIMOn asiakkaiksi siirtyvät alle 30-vuotiaat, työmarkkinatukeen oikeutetut seinäjokiset työnhakija-asiakkaat ja syksyllä palvelu laajenee koskemaan kaikenikäisiä työmarkkinatukeen oikeutettuja asiakkaita. Ydinajatus on tarjota palvelut asiakkaille vaivattomasti, yhdestä paikasta. Jokaiselle asiakkaalle tulee omaohjaaja, joka yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelee ne palvelut, joita asiakas tarvitsee oman tilanteensa ratkaisemiseksi.

AIMO sijaitsee Seinäjoella 13.5. alkaen osoitteessa Keskuskatu 32 I-rappu (3. krs). AIMO toimii aamupäivisin ajanvarauksella ja ilman aikaa voi tulla asioimaan ma-pe klo 12-15.30.

Alueella tehdään remonttitöitä, jonka vuoksi pysäköinti on sallittu vain musiikkiopiston edessä ja Framin puoleisella päädyllä.

Seuraathan AIMOa myös Instagramissa @aimo_sjk ja Facebookissa @AIMOSjk (AIMO Seinäjoki). Somesta löydät ajankohtaista tietoa AIMOn toiminnasta.

 

Yhteystiedot AIMO:

Keskuskatu 32, I-rappu (3 krs.)
60200 Seinäjoki
[email protected]

Lisätietoja:

Projektijohtaja Annukka Haapa-aho p. 029 50 27798, [email protected].

Projektiasiantuntija Piia Kaunisto p. 029 50 27787, [email protected]


AIMOn kanssa samoissa tiloissa toimii myös Ohjaamo Seinäjoki, joka tarjoaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta koulutukseen, työnhakuun ja arkeen liittyen. Ohjaamo on tarkoitettu kaikille alle 30-vuotiaille nuorille ja palvelu on täysin maksutonta. Lisätietoa Ohjaamosta löytyy Ohjaamo Seinäjoen Facebook-sivulta, instagramista ja osoitteesta ohjaamot.fi.

 

 


Alueellista tietoa