Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

Intoa, iloa ja ideoita työhön! Työhyvinvointia Etelä-Savossa -julkaisu ilmestynyt (Etelä-Savo)

​Intoa, iloa ja ideoita työhön! Työhyvinvointia Etelä-Savossa -julkaisu on nyt ilmestynyt verkossa. Kirjoituksissa tarkastellaan työhyvinvointia hyvin ja käytännönläheisesti eri näkökulmista. Suosittelen lukaisemaan!

Julkaisun esipuheessa todetaan: "Työhyvinvoinnin petraamisesta hyötyvät kaikki: organisaatio, työyhteisön jäsenet, asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Se heijastuu asiakastyytyväisyyteen, tukee tuloksen tekoa ja tuot­tavuutta."

Projektiasiantuntija Minna Lehesvuori (Työstä tuottavuutta ja hyvinvointia – Etelä-Savo -hanke) ja DI, Työnohjaaja Tarja Kyllönen ovat kirjoittaneet julkaisuun artikkelin työelämän kehittämisestä verkostomaisesti otsikolla: Innostuksen energiaa! Tekemisen fiilistä!  

Julkaisu on Työhyvinvointiakatemian julkaisu ja sen ovat toimittaneet Tuulevi Aschan ja Eila Jussila.

Työhyvinvointiakatemia on Tanhuvaaran Urheiluopiston, Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy:n ja Etelä-Savon Liikunta ry:n kaksivuotinen hanke, jossa kehitetään työhyvinvointia edistäviä toimintamalleja ja niiden pohjalta pysyvä Työhy­vinvointiakatemia maakunnalliseen ja valtakunnalliseen käyttöön. Erityisesti huomiota kiinnitetään ikääntyvien työssä jaksamiseen ja työkykyisyyteen. Hankkeen kohde­ryhmänä on osallistuvien yritysten ja organisaatioiden koko henkilöstö. Hankkeessa on mukana työyhteisöjä koko Etelä- ja Itä-Savosta. Hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta, ja se toteutetaan ajalla 1.1.2015–31.12.2016.

Linkki julkaisuun:
Intoa, iloa ja ideoita työhön! Työhyvinvointia Etelä-Savossa


Alueellista tietoa