Navigointivalikko
Tiedotteet 2018

Vuoden 2019 toimijakohtaisten kalastuskiintiöiden sekä ei-siirrettävän käyttöoikeuden haku alkanut (Kaakkois-Suomi, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Satakunta, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa)

Vuoden 2019 toimijakohtaisten kalastuskiintiöiden, ei-siirrettävän käyttöoikeuden Suomenlahden lohelle sekä Itämeren pääaltaan ja Suomenlahden silakalle, haku ELY-keskuksesta alkaa 22.10.2018.

ELY-keskus avaa vuoden 2019 toimijakohtaisten kalastuskiintiöiden sekä ei-siirrettävän käyttöoikeuden haun ajalle 22.10. - 30.11.2018 klo 16:15 mennessä.

Kiintiön haku on mahdollinen vain käyttöoikeuksien haltijoille.

Sähköisesti täytettävä kiintiönhakulomake on osoitteessa:
https://anon.ahtp.fi/_layouts/Lomake.ashx?LomakeID=10113

Niille siirrettävän  ja ei-siirrettävän käyttöoikeuden haltijoille, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitettansa ELY-keskukselle, hakulomake lähetetään kirjeenä.

On erittäin tärkeää, että hakuaikaa noudatetaan ja että vuoden 2018 kiintiömaksu on suoritettu ajallaan.

ELY-keskus tekee vuoden 2019 kiintiöpäätökset troolikalastukseen ennen vuodenvaihdetta ja silakan rysäkalastukseen sekä lohenkalastukseen alkuvuonna 2019.

Ei-siirrettävän käyttöoikeuden haku koskee Itämeren pääaltaan ja Suomenlahden silakan rysäkalastusta sekä Suomenlahden lohenkalastusta ja on mahdollinen vain ryhmän I aloitteleville kaupallisille kalastajille joilla on merialueelle rekisteröity kalastusalus. Tätä koskevan toimijakohtaisen kalastuskiintiön 2019 haku tapahtuu samalla lomakkeella kuin ei-siirrettävän käyttöoikeuden haku.

Hakulomake ei-siirrettävän käyttöoikeuden ja sen perusteella myönnettävän kalastuskiintiön hakemiseen on saatavilla pyynnöstä Varsinais-Suomen ELY-keskukselta.

Hakulomakkeet toimitetaan sähköisesti osoitteeseen:
[email protected] tai
postitse osoitteeseen:
Varsinais-Suomen ELY-keskus, PL 236, 20101 Turku


Lomakepyynnöt ja tiedustelut:

Kalastusmestari Aki Koskinen, puh. 0295 023 025
[email protected]


Alueellista tietoa