Navigointivalikko
Tiedotteet 2018

Päällystystöitä tehdään runsaasti myös heinäkuussa (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Maanantaina 2.7. alkaa jyrsintä ja päällystystyöt maantiellä 110 Salon ja Muurlan välillä. Työ kestää runsaan viikon. Ensi viikolla alkavat päällystystyöt myös Kustavissa Laupustentiellä (mt 1922) ja Porissa Lyttyläntiellä (mt 13005). Lisäksi ensi viikolla työt jatkuvat edelleen valtatiellä 12 Rauman ja Euran välillä. Työ kestää heinäkuun puoliväliin asti. Näillä kaikilla päällystekohteilla tie on kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Heinäkuussa tehdään runsaasti myös muita päällystyskohteita, joiden aikataulut selviävät myöhemmin. Näiden kohteiden aikataulua pyritään päivittämään aktiivisesti Varsinais-Suomen Ely-keskuksen twitter-tilillä @VarsinaisELY. Liikenneviraston liikennetilanne -palvelusta voi seurata ajantasaista tietoa liikenteen häiriöistä.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy nettisivuiltamme.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa