Navigointivalikko
Tiedotteet 2018

ELY-keskuksen Waltti-liikenteen koulumatkatukiliput voi nyt lisäladata myös nettikaupassa (Itä-Suomi)

Keskiasteen opiskelijoiden käytössä olevat Kelan tukemat Waltti-koulumatkatukiliput voi nyt lisäladata nettikaupassa osoitteessa https://kauppa.waltti.fi/ . Nettikaupassa tehdystä latauksesta ei peritä palvelumaksua.  

Nettikaupassa tehty lisälataus tulee aktivoida (lippu siirtyy matkakortille) oman alueen Waltti-liikenteen bussissa. Esimerkiksi ELY-keskuksen Joensuun liikennealueen Waltti-koulumatkatukilippu aktivoituu ELY-keskuksen Joensuun liikennealueen Waltti-bussissa. Waltti-lippujen lisälataus aktivoituu ja on käytettävissä viimeistään kolmen päivän kuluttua latauksesta.  

Kortin lisälataaminen on jatkossakin mahdollista nettikaupan lisäksi myös asiakaspalvelupisteissä ja oman alueen Waltti-bussissa. Lukuvuoden ensimmäinen koulumatkatukilippu tulee edelleen kuitenkin käydä ostamassa lipputuotteeseen oikeuttavalla ostotodistuksella oman alueen Waltti-asiakaspalvelupisteestä.

Itä-Suomessa on neljä ELY-keskuksen Waltti-aluetta

Itä-Suomessa on neljä ELY-keskuksen Waltti-liikennealuetta: Iisalmen, Joensuun, Kuopion ja Mikkelin alueiden ELY-liikenteet. ELY-keskuksen Waltti-liikenteet ovat näihin kaupunkeihin suuntautuvaa kuntakeskusten välistä liikennettä sekä Iisalmen paikallisliikennettä. Joensuussa, Kuopiossa ja Mikkelissä on lisäksi omat kaupunkien paikallisliikenteen Waltti-liikennealueet.

Kullakin kaupunkiseudulla kaupungin Waltti-lipuilla voi matkustaa ELY-keskuksen Waltti-vuoroissa ja ELY-keskuksen Waltti-lipuilla kaupungin Waltti-liikenteessä. Waltti-lipulle ladatulla arvolla voi maksaa missä tahansa Waltti-liikenteessä.

Kaupunkien ja ELY-keskuksen yhteiset Waltti-asiakaspalvelupisteet sijaitsevat Iisalmessa, Joensuussa, Kuopiossa ja Mikkelissä osoitteissa:

  • Iisalmen Matkahuolto, Iisalmen linja-autoasema, Kauppakatu 18
  • Joensuun kaupungin palvelupiste, Carelicum, Koskikatu 5
  • Kuopion kaupungin palvelupiste, Alatorin kauppakeskus Apaja, Kauppakatu 45
  • Mikkelin kaupungin asiointipiste, virastotalo, Maaherrankatu 9-11

Lisätietoa ELY-keskuksen Waltti-liikenteestä Itä-Suomessa:
http://www.ely-keskus.fi/web/waltti-ita-suomi

Lisätietoja

Joukkoliikenneasiantuntija Toini Puustinen,
p. 0295 026 757, toini.puustinen(at)ely-keskus.fi

Joukkoliikenneasiantuntija Liisa Joenperä,
p. 0295 026 719, liisa.joenpera(at)ely-keskus.fi


Alueellista tietoa