Navigointivalikko
Tiedotteet 2013

Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

Vähäjoen sillan erikoistarkastus 13.9. Turun kehätiellä, liikenne voi ruuhkautua Kaarinan suuntaan (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Turun kehätiellä (kt 40), Orikedolla, tehdään perjantaina 13.9. Vähäjoen sillan erikoistarkastus. Silta on huonokuntoinen ja tarkastuksella tutkitaan sillan kuntoa tarkemmin korjaussuunnitelman laatimista varten.  Tarkastuksen vuoksi liikenne rajoitetaan ajoittain yhdelle kaistalle ja nopeusrajoitus alennetaan 60 km/h. Työt käynnistetään liikenneruuhkien vähentämiseksi vasta aamun ruuhkatuntien jälkeen.  Työ pyritään saamaan valmiiksi ennen iltapäivän ruuhka-aikaa, mutta on mahdollista, että tarkastusta ei saada siihen mennessä vielä valmiiksi. Tielläliikkujien onkin syytä varautua perjantaina liikenneruuhkiin kehätiellä.  Tarkastus tehdään Raisiosta Piikkiön suuntaan menevällä ajoradalla ja haittaa siis liikennettä Kaarinan suuntaan. Kehätiellä ei ole liikenteen rajoituksia Raision suuntaan.

Liikenne voi ruuhkautua ajoittain myös valtatiellä 9 Moision risteyssillan kohdalla. Risteyssillalla tehdään sillan kannen alapuolella törmäysvauriokorjauksia. Työt siirtyvät perjantaina Tampereelta Turkuun päin vieville ajokaistoille. Töiden aikana on käytössä vain yksi ajokaista ja nopeusrajoitusta on alennettu 50 km/h. Kaistarajoitukset puretaan kuitenkin yöajaksi. Korjaustöiden arvioidaan valmistuvan keskiviikkoon mennessä.  Tielläliikkujien on syytä varautua liikenteen ruuhkautumiseen ysitiellä Turkuun päin mentäessä.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, siltainsinöörit Jari Nikki, p. 0400 821 596 ja Ari Salo, p. 0400 510 391     

 


Alueellista tietoa