Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Valtatien 3 parantaminen välillä Seinäjoentie – Koivistontie (Kurikka – Ilmajoki) aiheuttaa työnaikaisia liikennejärjestelyitä (Pohjalaismaakunnat ja Pirkanmaa)

Valtatien 3 rakennustyöt Kurikan kaupungin ja Ilmajoen kunnan rajalla aiheuttavat väliaikaisia muutoksia liikennejärjestelyissä 18.7. – 31.7.2016. Vt3:n liikenne ohjataan kulkemaan kantatien 67 ja Havuselantien kautta kahden viikon ajan, kun uuden tielinjan rakennustyöt siirtyvät nykyisen Vt3:n parannustöihin. Valtatien 3 liikenne katkaistaan Seinäjoentie risteyksen ja Koivistontien risteysten välillä. Kiinteistöihin ajo kuitenkin säilytetään. Myös kevyenliikenteen kulkuyhteydet katkeavat työn ajaksi.

Liikennejärjestelyt aiheuttavat väliaikaisia muutoksia etuajo-oikeuksiin Vt3:n ja Seinäjoentien risteyksessä sekä Vt3:n ja Havuselantien risteyksessä.

Kahden viikon katkon jälkeen liikenne siirretään kulkemaan uutta Vt3:n tielinjaa ja uutta Kyrönjoen ylittävää Koiviston siltaa pitkin. Tämän jälkeen urakoitsija siirtyy rakentamaan kevyenliikenteen väylää Seinäjoentien ja Koivistontien välille.

Rakennustyön toteuttaa Kreate Oy

Lisätietoja:

  • Työmaapäällikkö, Tero Haaramäki, Kreate Oy, puh. 0405443661
  • Projektipäällikkö, Pasi Kivioja, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, puh. 0295028012                                  

                                            


Alueellista tietoa