Navigointivalikko
Tiedotteet 2013

Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

Uusi kiertoliittymä kantatie 58:lle Oriveden risteyssillan kohdalle (Pirkanmaan ELY-keskus)

Kantatie 58 ja valtatie 9 ramppien liittymään Oriveden yhteiskoulun viereen rakennetaan kuluvan kesän aikana uusi kiertoliittymä.

Oriveden yhteiskoulun viereen rakennettava uusi kiertoliittymä parantaa liikenteen tur-vallisuutta ja sujuvuutta varsinkin käännyttäessä valtatie 9 rampilta Ruoveden ja Mänttä-Vilppulan suuntaan. Kantatien liikennemäärä risteyssillan kohdalla on noin 9000 ajoneu-voa vuorokaudessa ja alueella kulkee erikoiskuljetusten reitti.

Työnaikaisia liikennejärjestelyjä ja nopeusrajoituksia

Rakennustyömaa käynnistyy laite- ja johtosiirroilla toukokuun puolessa välissä. Vasta niiden valmistuttua alkavat varsinaiset kiertoliittymän rakennustyöt.

Tiellä työskentelevien työntekijöiden työturvallisuuden ja liikenneturvallisuuden varmis-tamiseksi tietöiden aikaista nopeusrajoitusta työmaan kohdalla lasketaan 30 kilometriin tunnissa. Työmaasta koituvia liikennehaittoja on pyritty välttämään suunnittelemalla työt siten, että haitat jäävät mahdollisimman vähäisiksi. Uusi kiertoliittymä valmistuu tänä vuonna syykuun loppuun mennessä.

Töiden kokonaiskustannukset ilman arvonlisäveroa ovat noin 350 000 euroa. Urakoitsi-jana toimii NCC Rakennus Oy.     

Lisätietoja:

  • Projektivastaava Timo Kannisto, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0400 337114
  • Työpäällikkö Mikko Östring, NCC Rakennus Oy, p. 040 732 2179

Alueellista tietoa