Navigointivalikko
Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Useilla valtateillä päällystystöitä ensi viikolla (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Maanantaina 7.9. jatkuvat päällystystyöt valtatiellä 23 Kankaanpään ja Niinisalon välillä n. 3,0 km matkalla. Työ kestää kaksi päivää.

Keskiviikkona 9.9. alkavat päällystystyöt valtatiellä 2 Harjavallassa Torttilan kohdalla n. 2,5 km:n matkalla. Työ kestää kaksi päivää.

Maanantaina 7.9 alkavat päällystystyöt myös maantiellä 2250 välillä Karinaisten kirkko ja Kyrön taajama n. 5,5 km:n matkalla. Työ kestää viikon.

Näillä kaikilla kohteilla tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikennevalo-ohjaus. Päällystystyöt tehdään päiväaikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Liikennemäärät tieosuuksilla eivät kuitenkaan ole niin suuret, että päiväaikaan tehtävistä töistä aiheutuisi kohtuutonta haittaa liikenteelle.

E18-moottoritiellä alkavat päällystystyöt tauon jälkeen Vistan liittymän ja Paimionjoen välillä Helsingistä Turkuun päin menevällä ajoradalla ja työ kestää viikon. Työt tehdään yötyönä klo 18.00–06.00 välisenä aikana. Tällä kohteella tie on nelikaistainen, ja päällystettävällä ajoradalla toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä.

Sunnuntain 6.9 ja maanantain 7.9 välisenä yönä klo 18.00–06.00 tehdään jyrsintätöitä Porissa vt 8 ja vt 2 eritasoliittymän (Ruutukuoppa) rampeilla ja maanantaina 7.9 illalla klo 18.00 jälkeen kohteella alkavat päällystystyöt, jotka kestävät tiistaiaamuun.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2015 -sivulta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa