Navigointivalikko
Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Torstaina 15.10. alkavat päällystystyöt Turussa Hämeentien ja valtatien 1 rampeilla ja TYKSin kohdalla - ruuhkia tiedossa (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Turussa alkavat jyrsintä- ja päällystystyöt Hämeentien ja valtatien 1 rampeilla sekä valtatiellä 1 TYKSin kohdalla torstaina 15.10. aamulla klo 6.00 jälkeen. Päällystys- ja jyrsintätyöt tehdään päiväaikaan, aamu- ja iltapäivän ruuhka-aikoja pyritään kuitenkin mahdollisuuksien mukaan välttämään. Perjantaina 16.10. aamulla klo 6.00 suljetaan Hämeentieltä Helsingin suuntaan menevä ramppi päällystystyön ajaksi. Liikenteenohjaajat ohjaavat paikalla liikennettä. Työt tulee aiheuttamaan merkittävää ruuhkaa kyseisellä alueella ja tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa käyttää vaihtoehtoisia reittejä. Työ kestää 3 päivää ja valmistuu maanantaina 19.10 iltapäivällä.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061

Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.


Alueellista tietoa