Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tänään keskiviikkona alkavat päällystystyöt Porissa valtatiellä 11 Suosmeren ja Honkaluodon välillä (Satakunta, Varsinais-Suomi)

Tänään 29.6. alkavat päällystystyöt Porissa kantatiellä 11 Suosmeren ja Honkaludon välissä välillä n. 4,0 km matkalla. Työ kestää n. viikon. Kohteella tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Työn yhteydessä valtatien 11 ja maantien 2551 eritasoliittymässä ramppeja joudutaan ajoittain sulkemaan. Ramppien päällystys tehdään yötyönä. Paikalla on liikenteenohjaus.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2016 -sivulta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa