Navigointivalikko
Tiedotteet 2017

Storgårdin risteyssillan peruskorjaustyöt aiheuttavat muutoksia Vt 1 (Turun moottoritie) ja sillan alittavan Myllärintien liikenteeseen Espoossa (Uusimaa)

Storgårdin risteyssillan korjaaminen sekä päällysrakenteen uusiminen aiheuttaa muutoksia Espoossa Vt 1 ja sillan alittavan Myllärintien liikennejärjestelyihin. Työt alkavat maaliskuussa ja ne valmistuvat syyskuun loppuun mennessä.

Työt aloitetaan maaliskuussa valmistelevilla töillä, jolloin käytössä on sillan alittavalla Myllärintiellä vähintään yksi ajokaista liikennevalo-ohjauksella. Tässä vaiheessa ei ole liikennehaittaa Turun moottoritielle.

Sillan päällysrakenne uusitaan ajalla 1.6.2017 – 30.9.2017, jolloin on liikennehaittaa Vt 1:llä. Tiellä on kaksi kaistaa liikenteelle koko työn ajan. Nopeusrajoitus on 60 km/h.

Liikennehaittaa Turun suuntaan on maaliskuun lopusta heinäkuuhun. Haittaa Helsingin suuntaan on toukokuun lopusta syyskuun alkuun.

Tänä aikana on sillan alittavalla Myllärintiellä liikenteen käytössä vähintään yksi kaista.

Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) / Eteläinen hankinta-alue toimii kohteen rakennuttajana. Valvontakonsulttina toimii Sweco PM Oy ja urakoitsijana Destia Oy, joka vastaa työn toteutuksesta.

Linkki siltapaikalle:

Storgårdin risteyssilta

https://www.google.fi/search?q=Storg%C3%A5rdin+risteyssilta&gws_rd=cr,ssl&ei=fWm1WJi9DoaMsAHiyImwCQ

 

Lisätietoja:

  • Työmaapäällikkö Lasse Dahl, Destia Oy, puh. 040 662 3063
  • Valvontakonsultti Juhani Mäkinen, SWECO PM Oy, puh. 040 669 4062
  • Projektipäällikkö Terhi Siltanen, Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, puh. 040 733 7816

Alueellista tietoa