Navigointivalikko

Alueellista tietoa

Sillankorjaustöistä muutoksia liikenteelle VT3 läheisyydessä

Maaliskuussa käynnistyvä Lautmäen risteyssillan korjaus aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Vantaan Keimolantiellä (ylittää VT3). Sillan korjaustyöt valmistuvat kokonaisuudessaan elokuussa 2020.

Nurmijärven risteyssillan korjaus aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Siippoontiellä (Kt1311, joka ylittää VT3). Nurmijärven risteyssillan korjaustyöt aloitetaan huhtikuussa 2020 ja niiden on määrä valmistua elokuussa 2020.

Lautmäen risteyssillan korjaus sisältää reunapalkkien ja kaiteiden kunnostustöitä maaliskuusta toukokuuhun, sekä pintarakenteiden uusimisen toukokuun puolesta välistä elokuuhun saakka.

Lautmäen risteyssillalla on reunapalkkitöiden aikana käytössä kaksi ajokaistaa ja kavennettu kevyenliikenteenväylä. Nopeusrajoitus on työmaiden kohdalla 50 km/h:ssa kaistojen kaventamisen vuoksi reunapalkkivaiheessa. Pintarakenteiden uusimisen aikana nopeusrajoitus pudotetaan 30km/h. Pinta-rakennevaiheessa käytössä on vain yksi ajokaista ja liikenne sillalla on ainoastaan yksisuuntainen. Vastakkaiseen suuntaan kulkeva liikenne kiertää muun tieverkon kautta. Sillalla on käytössä erikoisjärjestelyt, jolla sallitaan bussiliikenne myös vastakkaiseen suuntaan. Pintarakennevaiheen töiden aikana käytössä on kavennettu kevyenliikenteenväylä.

 

Nurmijärven risteyssillalla uusitaan pintarakenteet. Pintarakenteiden uusimisen aikana käytössä on kaksi ajokaistaa ja kavennettu kevyenliikenteenväylä, nopeusrajoitus on 30km/h.

 

Karttalinkki siltapaikoille:

Lautmäen risteyssilta: https://goo.gl/maps/pPE91aTwniVjksYF9

Nurmijärven risteyssilta: https://goo.gl/maps/JqxmjcpfBcV8h7rg8

Työn rakennuttajana toimii Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Oteran Oy ja urakan valvonnasta vastaa Rakennuttajatoimisto HTJ Oy.

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Timo Repo, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, puh. 0295 021 338

Työmaapäällikkö Timo Aaltonen, Oteran Oy, puh. 05053522986

Valvontakonsultti Tinka Arrhenius, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy, puh. 0504423674

 

TIEDOTTEET (23.9.2020 saakka)

Tiedotteet 2020 (23.9.2020 saakka)